Handbal

Cristina Neagu, după ce FRH a decis înghețarea sezonului de handbal: "Decizia e nedreaptă!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Cristina Neagu

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
18/05/2020 la 14:37

Cristina Neagu, votată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, a transmis că este dezamăgită de ultima decizie a FRH, aceea de a îngheța sezonul de handbal.

Cristina Neagu, legitimată la CSM Bucureşti, consideră nedreaptă decizia FRH de a îngheţa campionatul cu clasamentul actual şi a nu acorda titlurile de campioană. Neagu speră ca echipa ei să primează wild-card pentru Champions League. La feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, echipă care ocupa prima poziţie în clasament în momentul opririi campionatului, va fi reprezentanta României în Champions League.

Sezonul 2019-2020 a început sub semnul întrebării pentru mine, din cauza problemelor la genunchi. Am început totuşi să joc şi într-un timp foarte scurt am reuşit să revin la forma dinaintea accidentării şi am jucat la cel mai înalt nivel. Apoi, sportul a fost şi el oprit de către pandemia de Coronavirus. A urmat o perioadă de incertitudini şi n-am ştiut dacă vom reuşi să terminăm acest sezon pe terenul de handbal. Astăzi, Federaţia Română de Handbal a decis să îngheţe campionatul cu clasamentul actual. Este o decizie nedreaptă care ne dezavantajează. Eram echipa favorită să câştigăm titlul în acest sezon, şi singurul motiv pentru care eram pe locul 2 în acest moment, îl reprezenta faptul că aveam un meci mai puţin disputat decât alte echipe. O restanţă pe care cel mai probabil am fi câştigat-o. Sper să primim wild-card si să jucăm în Liga Campionilor în sezonul viitor, acolo unde ne este locul şi ar fi trebuit să fim calificate direct. Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut pe parcursul acestui sezon şi sper să ne bucurăm curând de handbal, cu săli pline şi spectacol pe teren. Aveţi grijă de voi şi să ne revedem sănătoşi!
Handbal

PODCAST - SportED Talks. Cristina Neagu este invitată lui Virgil Stănescu

07/04/2020 LA 13:22

Handbalul din România nu va avea campioane în acest sezon. Azi s-a votat în Consiliul de Administrație să nu se dea titlul de campioană nici la masculin, nici la feminin. Competiţiile, întrerupte de pandemia de coronavirus, nu se vor mai relua. La feminin, SCM Râmnicu Vâlcea (18 meciuri) şi CSM Bucureşti (17) ocupau în această ordine primele două locuri, la egalitate de puncte, 43, despărţite fiind de golaveraj. CS Minaur Baia Mare (18) ocupa locul 3, cu 36 de puncte. SCM Râmnicu Vâlcea va evolua în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti va solicita probabil un wild-card pentru aceeaşi competiţie.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Handbal

Cristina Neagu se implică în lupta contra coronavirus: donație către Crucea Roşie Română

31/03/2020 LA 14:12
Handbal

CSM Bucureşti a suspendat contractele sportivilor pe durata stării de urgenţă. Cât pierde Neagu

25/03/2020 LA 17:30
Subiecte asemănătoare
HandbalCristina Georgiana Neagu
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Handbal

Cristina Neagu şi Asma Elghaoui, incluse în echipa ideală a Ligii Campionilor

PESTE O ORĂ

Ultimele videoclipuri

Handbal

#DORdeSPORT cu Ana Maria Tănăsie

00:08:09

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe