Pivotul Lorena Ostase este singura reprezentantă a naţionalei României nominalizată de EHF pentru voturile care vor stabili componenţa All Star Team a Campionatului European din Danemarca. Potrivit news.ro, voturile au fost deschise miercuri, pe site-ul competiţiei, cu 40 de jucătoare nominalizate, câte cinci pentru fiecare post, plus cea mai bună apărătoare.
Anchetele deschise vor include şi preferinţele fanilor în proporţie de 40%, iar diferenţa decizională revine specialiştilor EHF. Şi MVP-ul Campionatului European va fi decis de experţii EHF. Poll-urile se vor închide sâmbătă seară, iar rezultatele vor fi anunţate duminică, în ultima zi a Campionatului European din Danemarca.

Cristina Neagu, dată la o parte. Lorena Ostase, singura tricoloră nominalizată

Campionatul European (W)
Cristina Neagu l-a contrat pe președintele FRH pe tema arbitrajelor: "Întrebați-l mai multe!"
17/11/2022 LA 19:28
După mai multe sezoane în care a câştigat distincţii individuale ca golgheter, cel mai bun inter stânga sau MVP-ul turneelor finale, căpitanul naţionalei României, Cristina Neagu, nu este nominalizată, ca urmare a unui turneu mai slab, în care a acuzat probleme medicale anterioare şi forma precară de joc după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19.
Prin urmare, prima reprezentativă a României are o singură jucătoare nominalizată, pe Lorena Ostase, la categoria Cel mai bun pivot.Pivotul de la CSM Slatina a avut un procentaj impresionant al reușitelor la acest turneu final. Ea a înscris 26 de goluri în cele 5 meciuri pe care le-a disputat pentru România la Campionatul European.
Voturile se pot exprima la adresa: https://women2020.ehf-euro.com/about-ehf-euro/vote-for-the-all-star-team/. Campionatul European se încheie duminică, după ce vineri vor avea loc semifinalele, între Franţa - Croaţia şi Norvegia - Danemarca, precum şi meciul pentru locurile 5-6, între Rusia - Olanda. România s-a clasat pe locul 12, cea mai slabă poziţie din istoria participărilor sale la Campionatul European.
Campionatul European (W)
Președintele FRH, declarație inexplicabilă despre arbitraj: "Mai multe greșeli în favoarea noastră"
17/11/2022 LA 12:52
Campionatul European (W)
Cristina Neagu a transmis un mesaj emoționant după ultimul Campionat European al carierei
17/11/2022 LA 11:08