CSM Bucureşti a prelungit contractul cu jucătoarea Cristina Neagu, noua înţelegere urmând să expire în 2022.Desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Neagu este jucătoare CSM-ului din 2017. La negocieri, Cristina Neagu le-a transmis șefilor că vrea un salariu lunar de 18.000 de euro. CSM București nu a anunțat însă ce sumă va încasa Neagu după semnarea noului contract.
CSM Bucureşti se află în cursa pentru Liga Campionilor şi are şanse mari să se califice în sferturile competiţiei. Chiar dacă jocul nu a arătat foarte bine până acum, oficialii echipei bucureştene speră ca acesta să crească în perioada următoare şi să se bată la trofeu.

Mesajul Cristinei Neagu după semnarea prelungirii contractului

Handbal
Prima reacție a Cristinei Neagu după ce și-a prelungit contractul cu CSM București! Ce planuri are
29/12/2021 LA 16:59
Încă doi ani la CSM București! Obiectivele rămân neschimbate, vrem să câștigăm fiecare meci, și pentru asta avem nevoie de sprijinul vostru! Vă așteptăm în număr cât mai mare vineri, pentru meciul revanșă împotriva celor de la Ferencvaros! Hai CSM!
Cristina Neagu este, fără doar și poate, cea mai importantă jucătoare din echipa CSM-ului. Balonul de Aur din 2018 și, în același timp, actualul căpitan al naționalei României, ar fi garanția că echipa bucureșteană va rămâne în topul handbalului european, alături de alte echipe cu pretenții. Cristina a declarat de mai multe ori că unul dintre obiectivele sale principale ar fi să câștige trofeul Champions League și cu o echipă din România. Neagu a ajuns în finala competiției în 2010, pe când evolua la Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar n-a reușit să se impună în fața celor de la Viborg.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
OFICIAL | Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București pe 2 ani! Ce salariu va avea
29/12/2021 LA 08:43
Handbal
Cristina Neagu își prelungește contractul cu CSM București! Ce salariu va încasa handbalista
08/12/2021 LA 16:01