Ajunsă la 37 de ani, spadasina Ana Maria Popescu și-a anunțat retragerea din activitate având ochii în lacrimi după ce a câștigat medalia de argint la Cupa Mondială din Dubai. Ana Maria Popescu pune capăt astfel unei cariere fantastice de peste 20 de ani, în care a concurat la cel mai înalt nivel și a scris istorie pentru România.
Cristina Neagu i-a transmis un mesaj emoționant celei mai bune spadasine a României: "Las și eu aici poza asta cu Ana și cu mine, de când eram, ce-i drept, mai tinerele. Ana-Maria Brânză și-a anunțat ieri retragerea din activitate, după o carieră excepțională. Felicitări, Ana, pentru tot ce ai realizat și multă baftă în tot ce îți propui de acum încolo! Ești un model pentru noi toți!", a scris Cristina Neagu pe contul personal de Instagram.
Campionatul European
Acuzații de non-combat la Europeanul de handbal: "Se pare că le place să joace împotriva noastră"
ACUM 15 ORE

Ana Maria Popescu și-a anunțat retragerea din activitate la 37 de ani

"Se pare că se încheie. Peste 20 de ani petrecuți în sala de scrimă… A fost ultima competiție pentru mine. Credeam că sunt pregătită, pentru că nu simt să merg mai departe. Asta a fost tot și cumva cred că din copilărie mi-am promis că o să simt momentul în care să mă opresc și este momentul. Acest moment a venit, nu mai am motivație să merg mai departe.
Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc, mai ales vouă, care sunteți pe social media și ați fost alături de mine, atunci când s-a terminat cu medalie, dar mai ales atunci când am dat nuca-n perete, de la începutul competiției. Sper să rămâneți alaturi de mine deoarece s-a încheiat un capitol din viața mea, dar cu siguranța vor urma alte surprize. Mă duc să termin de plâns", a spus Ana Maria Popescu pe vlogul personal.
Ana Maria Popescu încheie o carieră superbă cu trei medalii olimpice, dintre care două de aur, opt mondiale (două aur, trei argint, trei bronz) și 13 europene (7 aur, 4 argint, 2 bronz), fiind cea mai titrată scrimeră a României. De asemenea, a fost desemnată cea mai bună spadasină din lume de cinci ori, un record absolut.
Handbal
EXCLUSIV. Costică Buceschi a plecat de la Kastamonu. Va fi noul antrenor de la Gloria Buzău?
ACUM 16 ORE
Handbal
Dinamo, un nou transfer de marcă la handbal! Un internațional ucrainean vine în Ștefan cel Mare
ACUM 20 ORE