În urmă cu un an, la Campionatul European de Handbal Feminin, Cristina Neagu a suferit o accidentare groaznică într-un meci crucial cu Ungaria, o ruptură de ligamente la genunchiul drept.Chiar dacă procesul a fost foarte greu de gestionat, Cristina a știut din primul moment ce-și dorește: să redevină cea mai bună jucătoare a lumii.
"Cu siguranţă că înfrângerile sunt mereu dureroase, dar când treci prin câte am trecut eu, în mod special în acest an, îţi dai seama că durerea sufletească pe care o simţi atunci când nu poţi juca este incomparabil mult mai mare decât atunci când pierzi un meci. Mă bucur enorm să fiu pe teren, iar răbdarea şi timpul mă vor ajuta să fiu din nou de neoprit", a scris sportiva de la CSM Bucureşti pe contul personal de Facebook.

Cristina Neagu, în proces de revenire

Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16
Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 25-21, de Team Esbjerg, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor. Cristina Neagu a înscris în acest meci trei goluri. În plus, CSM București a ratat trei aruncări de la 7 metri, prin Neagu, Lekic și Torstensson.
Handbal
Cristina Neagu ajunge iar pe masa de operații! Anunțul handbalistei după meciul cu Râmnicu Vâlcea
20/05/2021 LA 18:52
Handbal
Cristina Neagu, despre salariul uriaș de la CSM București: "Nu e treaba mea de unde vin banii!"
17/04/2021 LA 08:36