Căpitan al naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a anunţat, joi seară, după victoria echipei sale de club, CSM Bucureşti, cu SCM Râmnicu Vâlcea, în etapa a 25-a din Liga Florilor, că acesta a fost ultimul meci al sezonului pentru ea, iar vineri va suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi.
Așa cum sportiva a anunțat pe contul personal de Instagram, operația s-a făcut cu succes: "Totul a decurs bine! Mulțumesc tuturor pentru încurajări!"
Handbal
Xavier Pascual este noul antrenor al lui Dinamo! Ibericul a scris istorie pe banca Barcelonei
01/06/2021 LA 10:07

CSM BUCUREȘTI, APROAPE DE UN NOU TITLU

CSM București s-a impus joi seara în fața uneia din principalele contracandidate la titlul, SCM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 32-26 (17-13), devenind virtual campioană, după ce cu 4 etape în urmă a învins și pe Minaur Baia Mare. Conform calculelor hârtiei, niciuna din echipele cu care "tigroaicele" mai au de jucat până la finele campionatului nu ar mai trebui să pună probleme.
CSM București mai are de jucat doar 4 meciuri, cu Măgura Cisnădie, U Cluj, SCM Craiova și CS Mioveni și are 9 puncte mai mult decât Minaur Baia Mare și 13 peste SCM Râmnicu Vâlcea. CSM București a condus joi după-amiază aproape întreaga partidă desfășurată la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Vâlcencele au avut o scurtă răbufnire de orgoliu la jumătatea primei reprize, când au reușit să treacă în avantaj timp de 3 minute (8-9, 9-10). Neagu & Co s-au desprins apoi decisiv după pauză, fără a mai da vreo șansă adversarelor.
Astfel, CSM București este aproape de a deveni din nou campioana României, după 2 ani în care titlul a fost câștigat de SCM Râmnicu Vâlcea.
Handbal
Vipers Kristiansand a câștigat Champions League la handbal feminin, învingând-o în finală pe Brest
30/05/2021 LA 17:43
Handbal
Cristina Neagu a fost inclusă în echipa ideală a Ligii Campionilor
28/05/2021 LA 20:14