În urma eșecului cu Olanda, România a încheiat Euro 2020 pe locul 12, aceasta fiind cea mai slabă clasare din istoria participărilor la turneul final european.Cristina Neagu s-a dovedit a fi dezamăgită de evoluția naționalei României și a avut câteva critici dure pentru colegele ei, după cel mai slab turneu la care a participat sub tricolor. De asemenea, cea mai bună handbalistă a lumii susţine că a jucat cu dureri şi că va continua să vină la selecţionata noastră indiferent de ce-i va rezerva viitorul.
"Sunt foarte obosită, mă simt destul de rău fizic. În ultimele 3-4 meciuri am avut mari dureri la genunchi, am tot tras de mine. Sper să mă refac. Personal sunt foarte dezamăgită de acest rezultat. Este cel mai slab CE la care am participat, am obţinut doar o victorie. Acum concentrarea trebuie să meargă la echipa de club. O echipă nu trebuie să stea niciodată într-o jucătoare. Greu de prezis cum sună viitorul.

Cristina Neagu: Unele se comportă ca şi cum ar fi obţinut ceva mare

Handbal
Cristina Neagu, amendată pentru "declarații tendențioase"! Ce a decis FRH în cazul lui Tadici
08/06/2022 LA 11:28
Avem o şansă de calificare la JO şi cred că acest turneu preolimpic este o şansă imensă pentru naţională pentru următorii ani. Tot vorbim de o reconstrucţie, dar nu reuşim să construim. Cred că e importantă şi atitutindea şi unele ar trebui să fie mai conştiente că au ajuns la naţională. Acum 10-15 ani era greu să ajungi la naţională, acum s-a dat credit unor jucătoare tinere, dar cred că e vorba şi de atitudine.
Unele se comportă ca şi cum ar fi obţinut ceva mare, dar nu au realizat nimic, trebuie să lase capul în pământ, trebuie să arătăm altfel. Atâta vreme cât sunt sănătoasă, voi veni la naţională, dar îmi doresc şi o echipă cu care să luptăm. La acest turneu, nu am simţit că putem ajunge în fazele finale, mai ales că sunt ultimii mei ani în handbal. Este enorm de greu să ajungi la JO, iar noi avem această şansă. Îmi doresc ca echipa naţională să performeze", a spus Neagu, într-o conferinţă de presă.
Rezultatele României la Campionatul European de Handbal:
  • România - Germania 19-22
  • România - Polonia 28-24
  • România - Norvegia 20-28
  • România - Croația 20-25
  • România - Ungaria 24-26
  • România - Olanda 24-35.
Handbal
Cristina Neagu, reacție dură față de abuzurile din handbal! "Nu ar trebui să acceptăm asta"
07/06/2022 LA 08:01
Handbal
Prima reacție a Cristinei Neagu după ce și-a prelungit contractul cu CSM București! Ce planuri are
29/12/2021 LA 16:59