Handbal

Cristina Neagu se implică în lupta contra coronavirus: donație către Crucea Roşie Română

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Neagu

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
31/03/2020 la 14:12

Cristina Neagu se implică și ea în lupta contra pandemiei de coronavirus. Cea mai bună handbalistă a României a decis să doneze către Crucea Roșie Română.

Votată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, căpitanl echipei naţionale, s-a implicat în lupta contra pandemiei de coronavirus și a venit în sprijinul organizației umanitare Crucea Roşie Română, prin donarea fondurilor provenite din vânzarea tricourilor CN8, care au fost reduse la preţ.

"Suntem alături de Cristina Neagu şi vrem să contribuim la eforturile celor de la Crucea Roşie Română. Tricourile galbene CN8 sunt din acest moment reduse la 70 de lei, iar sumele încasate din vânzarea lor vor fi donate pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în aceasta perioadă", anunţă Sports HUB, care se ocupă de vânzarea obiectelor promoţionale marca Cristina Neagu.

Handbal

Cristina Neagu, după ce FRH a decis înghețarea sezonului de handbal: "Decizia e nedreaptă!"

18/05/2020 LA 14:37

Cristina Neagu luptă împotriva pandemiei de coronavirus

Tricoul galben, culoarea echipei naţionale, are următoarele specificaţii: 100% bumbac organic, cu croială Relaxed Fit, este în CN8 Heartbeat Collection 018, are imprimată grafica-semnătură Cristina Neagu, dedicată evoluţiei ei în echipa naţională a României de handbal, precum şi silueta sportivei. În mod normal, un tricou original CN8 costă 130 de lei.

"Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini şi cred că fiecare dintre noi se străduieşte să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecţia personală CN8 să fie reduse la preţul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Rosie Romana, pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru susţinerea şi implementarea acestei iniţiative", a afirmat Neagu.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Handbal

PODCAST - SportED Talks. Cristina Neagu este invitată lui Virgil Stănescu

07/04/2020 LA 13:22
Handbal

CSM Bucureşti a suspendat contractele sportivilor pe durata stării de urgenţă. Cât pierde Neagu

25/03/2020 LA 17:30
Subiecte asemănătoare
HandbalRomania (w)Cristina Georgiana Neagu
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Handbal

Andras Szasz revine la Dinamo, după un an petrecut în Ungaria! Prima reacție a pivotului

25/05/2020 LA 11:44

Ultimele videoclipuri

Handbal

#DORdeSPORT cu Ana Maria Tănăsie

00:08:09

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe