”Nu mai este un secret faptul că una dintre cele mai mari dorințe ale mele este să câștig Liga Campionilor cu o echipă din România. Am ales să rămân tocmai pentru că am încredere în acest proiect, în această echipă și am încredere că putem să transformăm în realitate acest vis. Sunt fericită sa joc în continuare în țară, în fața acestor suporteri minunați care îmi arată dragostea și aprecierea lor la fiecare meci, și îi asteptăm în numar mare la fiecare partidă, pentru că sprijinul lor înseamnă foarte mult pentru echipa noastră!” - Cristina Neagu

Neagu, piesă de bază la CSM București

CSM București este într-o perioadă fierbinte a sezonului. Oficialii clubului și-au stabilit două direcții de atac în această perioadă: să se apropie de normalitate în ceea ce privește situația financiară a echipei și să finalizeze discuțiile cu jucătoarele aflate pe final de contract.
Handbal
S-au decis primele două calificate pentru Final 4 în Liga Campionilor. Dinamo le-a învins pe ambele
IERI LA 11:28
Strategia clubului ar fi să schimbe două sau trei jucătoare la vară, două fiind forțate de retragerile din activitate: Iulia Curea și Linnea Torstensson.
Cristina Neagu este, fără doar și poate, cea mai importantă jucătoare din echipa CSM-ului. Balonul de Aur din 2018 și, în același timp, actualul căpitan al naționalei României, ar fi garanția că echipa bucureșteană va rămâne în topul handbalului european, alături de alte echipe cu pretenții.
Cristina a declarat de mai multe ori că unul dintre obiectivele sale principale ar fi să câștige trofeul Champions League și cu o echipă din România. Neagu a ajuns în finala competiției în 2010, pe când evolua la Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar n-a reușit să se impună în fața celor de la Viborg.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Ce ar schimba Viorel Mazilu dacă ar avea puterea la handbal: "Aș arde tot și aș construi de la zero"
17/05/2022 LA 18:09
Handbal
Neagu, Broch și Amorim, nominalizate pentru echipa ideală a Ligii Campionilor
17/05/2022 LA 17:29