După ce directorul general Gabriela Szabo a fost detașată la Centrul Metropolitan de Educație și Cultură "Ioan I. Dalles", de conducerea clubului se va ocupa Iulian Pâslaru, fostul vicepreședinte al CSM. Schimbări importante vor avea loc și la la echipa feminină de handbal, ”locomotiva clubului”, așa cum a fost ea numită.
Astăzi, conducerea clubului bucureștean a anunțat că Vlad Enăchescu va fi managerul operațional al echipei de handbal, în timp ce Cristina Vărzaru va ocupa funcția de team manager. Ambii au mai activat în trecut la CSM. Enăchescu a fost manager operațional la club în perioada 2019-2020, în timp ce Vărzaru a fost jucătoare la CSM, făcând parte din echipa care cucerea Liga Campionilor în 2016.
"Câștigătoare de 4 ori a Ligii Campionilor, componentă de bază a CSM București la succesul din 2016 și jucătoare exponențială a reprezentativei României, Cristina revine alături de „Tigroaice”.
Handbal
EXCLUSIV. Melinda Geiger se întoarce pe teren. Cu ce echipă a semnat!
ACUM 21 ORE
CSM București se întărește managerial și l-a cooptat și pe Vlad Enăchescu în postura de manager operațional.
Om de televiziune cu experiență în sport și comunicare de peste două decenii, Vlad Enăchescu revine la CSM București să finalizeze proiectele demarate în 2019!", a fost prezentarea făcută celor doi oameni noi din conducere pe contul oficial de Facebook al celor de la CSM.
În ultimii patru ani de zile, deși a avut cel mai mare buget și cel mai valoros lot de jucătoare, CSM București a reușit să câștige un singur titlu și două Cupe ale României.

Vot de încredere pentru Adi Vasile

Numit în octombrie 2019 la conducerea echipei de handbal în mandatul lui Vlad Enăchescu, Adi Vasile mai are contract încă un an cu CSM București. Fanii i-au cerut însă, în repetate rânduri demisia, nemulțumiți de faptul că echipa nu a câștigat decât un trofeu (titlul din 2021). În plus, CSM București nu a mai reușit calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor din 2018. În sezonul actual, ”tigroaicele” au pierdut titlul în fața Rapidului, deși au avut un lot net superior giuleștencelor.
Prin numirea duetului Vărzaru-Enăchescu în fruntea CSM București, e clar că Adi Vasile va rămâne antrenorul echipei. Enăchescu l-a susținut tot timpul pe bunul său prieten Adi Vasile, iar Cristina Vărzaru și antrenorul CSM-ului au făcut, la un moment-dat, cuplu în viața de zi cu zi.
CSM București are șanse mari să primească wild-card pentru Liga Campionilor din partea Federației Europene de Handbal, astfel că România va avea două reprezentante în cea mai importantă competiție intercluburi, acolo urmând să joace și Rapid, campioana din Liga Florilor.
Handbal
Naționala României de handbal feminin are un nou selecționer: Florentin Pera
09/08/2022 LA 11:07
Handbal
Mulți arbitri de handbal au picat testele la examenul anual! "A fost teroare, au fost amenințări"
08/08/2022 LA 11:24