CSM București a avut un sezon 2021/22 la handbal feminin cu puține satisfacții, din punct de vedere al reușitelor sportive. În Liga Campionilor nu a reușit să facă niciun pas în față în comparație cu ultimele sezoane, deși a avut un culoar bun spre Final Four. În Liga Națională a fost în regres, din moment ce a pierdut titlul cucerit în 2021. Singurul moment de mare bucurie a fost câștigarea Cupei României, după o pauză de 3 ani.
"S-a mai încheiat un sezon pentru handbalistele antrenate de Adrian Vasile și Iulia Curea. Un sezon dificil, plin de meciuri atât în Liga Națională, cât și în EHF Champions League! Am avut parte de meciuri decise în ultimele secunde, în ambele competiții, lucru care ne demonstrează atât echilibrul sportiv, cât și importanța concentrării și a detaliilor", a punctat clubul pe site-ul oficial.
Handbal
Adrian Vasile nu va primi un nou contract! Cine îl va înlocui la naționala feminină de handbal
ACUM 18 ORE

CSM București a anunțat că s-a despărțit de 10 jucătoare! Cum arată lotul în acest moment

Prezența în viitoarea ediție a Ligii Campionilor nu este garantată în acest moment. În schimb, CSM București a confirmat faptul că se desparte de 10 jucătoare! Partida cu Minaur Baia Mare în ultima etapă, câștigată cu 33-29, a reprezentat ultima în tricoul CSM București pentru Jelena Grubisic, Carmen Martin, Eduarda Amorim, Yvette Broch, Samara Da Silva, Tess Wester, Barbara Lazovic, Martine Smeets, Denisa Vâlcan și Diana Fînaru.
Interesant, Jelena Grubisic și Carmen Martin erau ultimele două supraviețuitoare din echipa care a câștigat Liga Campionilor în 2022.
La capitolul sosiri, au fost oficializate până acum trei achiziții: Kalidiatou Niakate (Brest), Marina Sudakova (CSKA Moscova) și Evelina Eriksson (Vipers).
La echipă vor mai sosi probabil 3-4 jucătoare, pentru a avea un lot complet pentru stagiunea următoare. Una va fi Crina Pintea, pivotul care va reveni la echipă după numai un sezon. Probabil că transferul ei va fi oficializat săptămâna viitoare, după disputarea turneului Final Four al Ligii Campionilor.
Iată cum ar arăta echipa CSM București pentru sezonul următor în acest moment:
  • Portari: Eriksson, Davidsen
  • Extreme stânga: Dembele, Dindiligan
  • Interi stânga: Arntzen, Neagu, Niakate, Stoica
  • Centru: Omoregie
  • Interi dreapta: Gogîrlă, Klikovac
  • Extreme dreapta: Sudakova, Aune
  • Pivoți: Pintea, Ramusovic, Ailincăi.
Handbal
EXCLUSIV | Raul Nantes pleacă de la Dinamo! Ce jucători se vor mai despărți de campioană
04/07/2022 LA 08:37
Handbal
Naționala României U20 a terminat pe locul 18 la Campionatul Mondial de tineret
01/07/2022 LA 16:20