Crina Pintea (32 ani) este oficial noua jucătoare a echipei CSM București. Pivotul care a jucat de curând finala Ligii Campionilor cu Gyor revine la formația pregătită de Adrian Vasile după numai un sezon.
Jucătoarea echipei naționale a semnat un contract pentru următoarele două sezoane. Ea a mai activat la CSM București în perioada 2019/21, când a fost transferată tot de la Gyor. În primul mandat a venit la echipa bucureșteană din postura de campioană a Europei, în urma titlului cucerit cu campioana Ungariei în mai 2019.
https://i.eurosport.com/2022/06/14/3393022.jpg
Handbal
Naționala României U20 a terminat pe locul 18 la Campionatul Mondial de tineret
ACUM 20 ORE
Crina a făcut parte din EHF Champions League All-Star team în 2019, iar în 2018 a fost inclusă în echipa ideală de la Campionatul European.

CSM București a confirmat transferul Crinei Pintea. Primele declarații ale jucătoarei

"Am ales să mă întorc la CSM București pentru că am trăit foarte multe momente frumoase alături de echipă, alături de fete și de staff. Un factor important în decizia pe care am luat-o este sora mea, care face parte din aceeași echipă și îmi doresc foarte mult să jucăm împreună! De asemenea, obiectivele pe care CSM București le are mă motivează și îmi doresc foarte mult să le îndeplinim împreună!", a declarat Crina Pintea la semnarea contractului, potrivit site-ului oficial al clubului.
Crina va evolua pe postul de pivot, alături de Ema Ramusovic și de sora ei, Andreea Ailincăi. Totodată, reprezintă al cincilea transfer confirmat oficial de club, după cele ale jucătoarelor Evelina Eriksson (Vipers Kristiansand), Kalidiatou Niakate (Brest Bretagne Handball), Marina Sudakova (ŢSKA Moscova) și Grace Zaadi (Metz Handball).
Handbal
CSM București a oficializat un alt transfer de top. Cvartet din naționala Franței în lot
ACUM O ZI
Handbal
Numele uriașe cu care Dinamo București va juca în Liga Campionilor la handbal, sezonul 2022/23
IERI LA 09:56