CSM București a avut un meci mai greu decât era de așteptat contra Borussiei Dortmund, în grupele Champions League. După înfrângerea de la Brest din urmă cu câteva zile, elevele lui Adi Vasile s-au recuperat repede și au început perfect meciul cu Dortmund, distanțându-se în prima parte a ameciului la 6 goluri (10-4).
Oaspetele au echilibrat apoi jocul și la pauză CSM mai avea un avans de numai 2 goluri (16-14). Bucureștencele au început mai bine și partea secundă și s-au desprins la 5 goluri, părând că finalul va fi unul liniștit. Nu a fost să fie așa, pentru că greșelile repetate pe faza ofensivă și pasivitatea în apărare au făcut ca emoțiile să revină în ultimele minute.
Dortmund s-a apropiat la un singur gol când mai erau 7-8 minute de joc. Din fericire, jucătoarele lui Adi Vasile s-au trezit la timp și s-au impus în cele din urmă cu 33-29.
Handbal
Ce ar schimba Viorel Mazilu dacă ar avea puterea la handbal: "Aș arde tot și aș construi de la zero"
IERI LA 18:09
Citește și:

CSM București, în faza eliminatorie din Champions League

În urma acestui rezultat, CSM București s-a calificat matematic în faza eliminatorie din Champions League. "Tigroaicele" sunt acum pe locul 4, cu 12 puncte, și nu pot cădea mai jos de locul 6, ultimul care duce în optimi.
O calificare directă în sferturi este aproape imposibilă, șansele pentru acest scenariu fiind doar matematice. CSM mai are de jucat 3 partide, cu Podravka și Esbjerg acasă și cu Rostov Don în deplasare.
Chiar dacă va câștiga toate partidele, CSM are nevoie de un joc al rezultatelor favorabil pentru a termina pe unul dintre primele două locuri, ocupate momentan de Rostov Don (11 meciuri - 16 puncte) Esbjerg și (9 meciuri - 15 puncte). Pe locul 3 e Ferencvaros (9 meciuri - 14 puncte).
Pentru CSM urmează 3 meciuri consecutive în Liga Florilor, acolo unde se află abia pe locul 3, la 5 puncte distanță de liderul Rapid.
Handbal
Neagu, Broch și Amorim, nominalizate pentru echipa ideală a Ligii Campionilor
IERI LA 17:29
Handbal
Ce a declarat Adrian Vasile despre lupta la titlu dintre CSM București și Rapid
IERI LA 14:09