În ziua în care și-a aflat adversarele din Liga Campionilor, CSM București a oficializat încă un transfer de marcă pentru sezonul 2022/23. Este vorba despre portarul naționalei Franței, Laura Glauser, fiind astfel confirmată și informația Eurosport, prezentată în urmă cu aproximativ o lună în urmă. Clubul din capitală a plătit și o sumă de transfer clubului Gyor, în jur de 35.000 de euro.
Laura Glauser devine a patra jucătoare din tabăra campioanei olimpice en-titre care va juca pentru echipa pregătită de Adrian Vasile, alături de Grace Zaadi, Kalidiatou Niakate și Siraba Dembele. Doar ultima a făcut parte dinb lotul CSM bucurești și în ediția precedentă.
Handbal
Marea problemă a campioanei Dinamo pentru sezonul viitor! Cum încearcă Pascual să schimbe lucrurile
12/08/2022 LA 09:38

CSM București a oficializat un alt transfer de top

"Laura este campioană europeană în 2018 și vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) cu naționala Franței, având în palmares și o medalie de argint la Campionatul Mondial din Spania (2021) și la Campionatul European din Danemarca (2020), dar și una de bronz la CE din Suedia (2016).
Aceasta și-a început cariera la Besançon, urmând ca din 2010 să evolueze timp de 10 ani pentru Metz Handball, câștigând numeroase titluri de campioană a Franței. Ultima sa oprire a durat două sezoane, alături de multipla campioană a Ungariei, Gyori Audi ETO KC, unde și-a trecut în palmares medalia de argint în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta, desfășurat la începutul lunii iunie. Laura a fost desemnată și cel mai valoros portar în sezonul proaspăt încheiat, în EHF Champions League", este prezentarea pe care i-a făcut-o clubul bucureștean pe site-ul oficial.
https://i.eurosport.com/2022/07/01/3401897.png
"Sunt foarte fericită că voi face parte din echipa CSM București! Abia aștept această nouă provocare în cariera mea, o nouă echipă, o nouă țară! De asemenea, sunt nerăbdătoare să joc cu toate fetele, cu aceste nume mari pe care clubul le are! Îmi doresc să ajut echipa să câștige din nou campionatul și să ajungem, pas cu pas, cât mai departe în Liga Campionilor, până în Final4!", a declarat oficial, Laura Glauser, la semnarea contractului.
Laura Glauser va face echipă între buturi cu Evelina Eriksson și Marie Davidsen. Primele două au fost aduse după despărțirile de Jelena Grubisic și Tess Wester.
CSM București mai urmărește un singur transfer, pentru postul de inter dreapta. Jucătoarea care va acoperi acest post va veni cel mai probabil din Rusia, este vorba despre Valeriia Maslova.
Handbal
EXCLUSIV. Melinda Geiger se întoarce pe teren. Cu ce echipă a semnat!
11/08/2022 LA 05:53
Handbal
Naționala României de handbal feminin are un nou selecționer: Florentin Pera
09/08/2022 LA 11:07