CSM București a avut câteva săptămâni grele înaintea partidei cu FT Rail Cargo. A pierdut ultimele două jocuri din Liga Campionilor, cu Brest Bretagne și întâlnirea tur cu formația maghiară cu goluri primite în ultima secundă. De asemenea, a fost înfrântă și în Liga Națională de Dunărea Brăila. În plus, Barbara Lazovic, una dintre jucătoarele cheie, s-a accidentat grav și ratează tot restul sezonului.
Cristina Neagu & Co au avut însă o săptămână pe care au dedicat-o doar pregătirii acestui retur. Campioana României avea nevoie în primul rând de o victorie pentru a pleca mai liniștită în vacanță. În același timp, pentru a rămâne preajma echipelor aflate în zona locurilor 1-4 în Grupa A.

CSM București s-a desprins la 6 goluri încă din prima repriză

Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
IERI LA 19:09
CSM București pierduse ultimele două partide directe cu Ferencvaros în Liga Campionilor, dar avea procentaj de sută la sută în jocurile directe desfășurate în România: patru victorii la diferențe cuprinse între 3 și 6 goluri. Statistica a fost confirmată și cu această ocazie.
Cu o dorință mare de revanșă, CSM a început decisă această întâlnire și a impus ritmul din primele 20 de minute. Echipa maghiară a fost în meci doar pentru 20 de minute, când s-a înregistrat egalitatea pentru ultima oară, scor 9-9. În timp ce Neagu, Ramusovic și Arntzen s-au descurcat de minune în atac, adversarele nu au putut trece de portarul Marie Davidsen. În ultimele 10 minute ale primei părți, gazdele s-au desprins la 16-10 și au luat o opțiune importantă pentru victorie încă de la pauză (16-11).
Cu multe jucătoare experimentate în lot, reprezentanta României nu i-a dat nicio șansă adversarei din Ungaria să mai revină în joc. Ferencvaros a părut stoarsă de energie, având în vedere că la mijlocul săptămânii a avut și derby-ul cu Gyor în Ungaria (scor 20-25). În cele din urmă, CSM București a obținut o victorie fără dubii, cu 27-21! Rezultatul a însemnat prima înfrângere pentru FTC în Liga Campionilor în acest sezon, dar și o mare gură de oxigen pentru Adrian Vasile & Co.
Cristina Neagu a fost și de această dată principala marcatoare a echipei, cu 9 goluri.
Întrecerile de handbal la nivel de cluburi intră în vacanță, pentru că în decembrie are loc Campionatul Mondial din Spania, cu România printre cele 32 de participante.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
04/12/2022 LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
04/12/2022 LA 18:59