CSM București își face temele din timp pentru sezonul următor, iar după ce a prelungit contractele cu câteva jucătoare cheie, precum Cristina Neagu, Elizabeth Omoregie și Siraba Dembele, azi a anunțat oficial și prima achiziție.
Este vorba despre Kalidiatou Niakate, un inter stânga în vârstă de 26 de ani, care vine de la Brest Bretagne. În ultimii ani, ea a făcut parte din lotul Franței care a câștigat toate titlurile importante, Campionatul Mondial 2017, Campionatul European 2018 și Jocurile Olimpice de la Tokyo.
EHF European League
SCM Rm. Vâlcea, victorie clară la debutul în EHF European League
ACUM 17 ORE

Kalidiatou Niakate a semnat pe 2 ani cu CSM București

Kalidiatou Niakate este o jucătoare importantă la Brest Bretagne, care face bine ambele faze ale jocului, atac și apărare. Handbalista a semnat un contract pe doi ani, valabil din sezonul viitor, 2022-2023.
https://i.eurosport.com/2022/01/14/3287953.png
"Născută la Paris, în 15 martie 1995, Kalidiatou Niakate a început handbalul la Aubervilliers (Seine-Saint-Denis), unde locuia alături de familia sa. O etapă importantă a junioratului său a fost reprezentată și de perioada petrecută la Châtenay-Malabry. A urmat, la 16 ani, pasul către Issy-Paris Hand, unde a și semnat primul său contract profesionist. În 2017 a semnat cu Nantes, pentru ca după doar doi ani, Kalidiatou Niakaté să accepte oferta celor de la Brest Bretagne Handball.
Kalidiatou Niakaté a debutat în naționala Franței în 9 octombrie 2014 într-o partidă cu Danemarca!
În actualul sezon al Ligii Campionilor, CSM București și Brest s-au întâlnit la București, în 30 octombrie. Formația franceză s-a impus la limită, scor 30-29, într-o partidă care a constituit un duel între Cristina Neagu și Kalidiatou Niakaté. Ambele au înscris câte zece goluri, fiind cele mai bune marcatoarea ale meciului", este prezentarea pe care clubul bucureștean i-a făcut-o handbalistei.

Vine și Grace Zaadi la CSM?

CSM București își propune să revină în lupta pentru câștigarea Ligii Campăionilor, iar dacă Gyor merge în principal pe mâna jucătoarelor din Norvegia, la reprezentanta României am putea avea o "legiune franceză". Pe lângă Siraba Dembele și Kalidiatou Niakate ar putea ajunge cel puțin încă o jucătoare din naționala Franței. În ultima perioadă, pe piața transferurilor s-a vehiculat că echipa pregătită de Adrian Vasile ar putea semna și cu conducătorul de joc Grace Zaadi, care își înmcheie contractul la sfârșitul sezonului cu Rostov Don.
Handbal
Trei dintr-o lovitură! Gloria Bistrița a transferat trei jucătoare cheie ale echipei naționale
ACUM 18 ORE
Liga Campionilor
CSM București a început în forță anul în Liga Campionilor la handbal feminin
IERI LA 19:01