CSM București își continuă parcursul în Liga Campionilor, sâmbătă, de la ora 17:00, cu un joc pe teren propriu în compania echipei franceze Brest Bretagne, finalistă în ultima ediție. Este un joc foarte important pentru ambele formații, în tentativa de a se clasa în Top 4 în cadrul Grupei A.
Cu o zi înainte de joc, antrenorul Adrian Vasile, și jucătoarele Carmen Martin și Tess Wester au prefațat această partidă.
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
IERI LA 19:09

CSM București - Brest Bretagne, meci cu grad mare de dificultate

"Evident că pregătim foarte bine fiecare meci. Este prima oară când vom juca împotriva celor de la Brest în Champions League. Această echipă face parte dintre o şcoală de handbal (n.r. - franceză) care alături de Norvegia domină handbalul la nivel internaţional de mulţi ani de zile.
Brest este o echipă cu o calitate fizică foarte bună, care pune tot timpul presiune pe adversar şi aleargă foarte mult. Brest poate nu are stresul de anul trecut de a câştiga, pentru că atunci avea o echipă foarte puternică. Dar în sezonul acesta absenţa presiunii cred că s-ar putea transforma într-un avantaj. Pentru că uneori când joci fără presiune îţi iese. Oricum ar fi, Brest este echipă foarte puternică împotriva căreia trebuie să fim foarte motivaţi", a declarat antrenorul Adrian Vasile.
Carmen Martin se așteaptă la rândul ei la o confruntare dificilă: "Ştim că Brest are jucătoare puternice. Fizic stau foarte bine, anul trecut au jucat finala... acum probabil că au aceleaşi obiective. Dar noi suntem pregătite. O victorie acasă este întotdeauna importantă. Nu ne-am întâlnit până acum cu Brest, va fi interesant să vedem cum va fi acest meci. Dar sigur va fi o luptă interesantă".
Tess Wester cunoaște bine Brest din sezonul trecut, pentru că a înfruntat-o în sezonul trecut cu Odense, formație de la care a venit în vară la CSM București.
https://i.eurosport.com/2021/07/25/3180528.jpg
"Ştiu că nu va fi permis accesul spectatorilor, din păcate. Fanii ne dau multă energie, dar chiar şi în aceste condiţii ne dorim foarte mult să facem un joc bun pentru toţi cei care urmăresc meciul din faţa televizoarelor. Brest e o echipă bună, cu jucătoare puternice cărora le place să alerge mult pe teren. Aşa că trebuie să fim pregătite pentru un asemenea adversar. Vom munci pentru victorie, suntem pregătite să luptăm pentru asta", a precizat Wester.
Înaintea acestui joc, CSM București are 6 puncte și ocupă locul 4. Brest este pe locul 6, cu 4 puncte. Rostov și Ferencvaros sunt pe locul 1, cu 8 puncte. Pe locul 3 se situează Esbjerg, cu 7 puncte
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
04/12/2022 LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
04/12/2022 LA 18:59