CSM București a obținut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor la handbal feminin, după ce a învins Buducnost, într-un joc pe teren propriu, cu scorul de 30-22.
A fost o partidă la discreția campioanei României, care a condus de la un capăt la altul. Au mai fost și fluctuații, dar antrenorul Adrian Vasile a reușit să ruleze întreaga echipă pe parcursul acestei întâlniri. În urma acestui rezultat, "tigroaicele" au urcat pe locul 4 în Grupa A, cu 6 puncte, fiind la două puncte distanță de primele două formații, Roston Don și Ferencvaros.
Campionatul Mondial
Lotul României pentru Campionatul Mondial din Spania. Au rămas 18 jucătoare pe listă
ACUM 2 ORE

CSM București – Buducnost 30-22, în Grupa A a Ligii Campionilor

CSM București a pierdut șefia în Liga Florilor, fiind devansată de Rapid București, dar în Europa este în grafic în această perioadă. Echipa a legat trei victorii, ce-i drept, așteptate, împotriva celor mai abordabile adversare din grupă, Podravka, Dortmund și Buducnost.
În partida cu Buducnost s-a pus doar problema diferenței de scor. Fosta echipă a Cristinei Neagu s-a despărțit în vară de aproape toate vedetele și a început o reconstrucție, cu care să ajute și echipa națională, în perspectiva abordării Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. "Tigroaicele și-au făcut jocul simplu încă din primele minute, când s-au desprins la 5 goluri după 7 minute de joc (6-1). Recitalul a fost deschis de Cristina Neagu, care și-a înfruntat pentru prima dată echipa cu care a câștigat singura Ligă a Campionilor din carieră, în 2015. Starul român a evoluat patru sezoane la Podgorica, echipă de la care s-a și transferat la CSM București în 2017.
Gazdele au avut și 6 goluri avans în prima repriză, dar Buducnost a profitat pe finalul primei părți de o relaxare a adversarelor la scorul de 8-10.
CSM București a plecat la cabine cu un avantaj de patru goluri, 14-10 și l-a dublat în 15 minute după pauză, 23-15. De la acest scor, Adrian Vasile le-a oferit șansa să joace și sportivelor mai tinere din lot. Cristina Neagu a fost principala marcatoare pentru bucureștence, cu 6 goluri. Omoregie, Dindiligan și Lazovic au urmat-o cu câte 3 goluri.
Până la finalul turului în grupele Ligii Campionilor au mai rămas două etape, iar CSM București va înfrunta Brest Bretagne pe teren propriu (30 octombrie), iar în săptămâna următoare va merge la Ferencvaros.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Campionatul Mondial
EXCLUSIV | Predicțiile Cristinei Neagu înaintea Mondialului și Top 3 cele mai frumoase jocuri la lot
ACUM 7 ORE
Campionatul Mondial
România mizează pe 10 debutante la un Campionat Mondial. Cine a preluat "controlul" la națională
IERI LA 18:07