UPDATE / CSM București a câștigat manșa tur contând pentru sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, formația bucureșteană impunându-se cu 32-27 împotriva grupării CSKA Moscova.
UPDATE / CSM București conduce cu 20-12 la pauză. Primă repriză excelentă reușită de tigroaice.
UPDATE / Începe în curând partida de la București!
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
ACUM 3 ORE
Știre inițială
CSM București joacă azi contra echipei CSKA Moscova, la București, în Sala Polivalentă (ora 17:00), manșa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Duelul de foc va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro. Pentru "tigroaice", acesta va fi primul duel direct cu CSKA Moscova, echipă care este debutantă în Liga Campionilor. Totuși, e important de precizat că adversarele CSM-ului au avut un parcurs excelent până acum, terminând pe locul doi în grupa B, după deținătoarea trofeului, Gyor.
CSM Bucureşti a ajuns în faza sferturilor de finală după ce le-a eliminat în optimi pe adversarele din campionatul intern, SCM Râmnicu Vâlcea (33-24, 21-27). În grupe, fetele antrenate de Adi Vasile au terminat pe locul al treilea. De cealaltă parte, moscovitele au învins cu 27-21 echipa Krim în returul optimilor, după ce Krim câştigase turul cu 25-20.

CSM București - CSKA Moscova, în manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor. Meciurile din sferturi

CSM București - CSKA Moscova se întâlnesc în premieră în cupele europene. Câștigătoarea dublei manșe va merge la Budapesta, unde se va desfășura Final Four-ul, în perioada 29-30 mai. Acestea sunt partidele care au loc în faza sferturilor de finală:
  • 3 aprilie: Buducnost - Gyor şi CSM Bucureşti - CSKA Moscova
  • 4 aprilie: Brest - Metz şi Vipers - Rostov;
  • 10 aprilie: Rostov - Vipers, Gyor - Buducnost
  • 11 aprilie: Metz - Brest şi CSKA Moscova - CSM Bucureşti

CSM București - CSKA Moscova, în manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor. Adi Vasile, cu gândul la victorie

Antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat că este foarte important ca echipa sa să învingă CSKA Moscova în prima manșă a sferturilor, pentru a-și crește șansele de a ajunge la Budapesta: "Este cea mai importantă săptămână din ultimele două sezoane. Avem ocazia să jucăm acest sfert de finală şi să ajungem în Final Four, este testul nostru. Mă văd în Final Four, m-am vizualizat acolo de la începutul sezonului, am muncit din prima zi pentru asta", susține tehnicianul bucureștencelor.
"În perioada asta, acel avantaj pe care îl puteai avea jucând al doilea meci pe teren propriu, s-a mai egalizat. Este foarte important să începem acasă cu un meci foarte bun şi o victorie, pentru ca apoi să mergem în Rusia şi să câştigăm acolo. Nu se poate decide nimic după primul meci", a adăugat Vasile, potrivit Agerpres.
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
IERI LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
IERI LA 18:59