Cu o Cristina Neagu într-o formă extraordinară dar și cu portarul Jelena Grubisc într-o zi mare, CSM București a făcut un meci bun încă de la început iar victoria echipei noastre nu părea să fie pusă la îndoială în niciun moment.
CSM a condus tot meciul, fiind foarte eficientă în atac și cu o defensivă extrem de solidă astăzi. ”Tigroaicele” au condus cu 17-10 la pauză, având emoții doar în finalul partidei atunci când portarul Grubisic a călcat greșit. Croata și-a revenit însă, din fericire, după îngrijiri medicale.

CSM București - Metz. Victorie clară pentru echipa noastră

Handbal
Cristina Neagu, show în Croația, iar CSM București a obținut prima victorie în Liga Campionilor
ACUM 7 ORE
CSM București și-a continuat prestația excelentă și în repriza secundă „Tigroaicele” au dominat categoric, iar diferența dintre cele două echipe nu a fost niciodată mai mică de 5 goluri.
CSM a continuat partida excelentă și în a doua parte iar echipa noastră a dominat fără probleme. Diferența dintre cele două echipe nu a fost niciodată mai mică de cinci puncte. Așadar un prim meci care aduce cele două puncte iar după o singură etapă, CSM este la egalitate de puncte cu Esbjerg, Kristiansand, Rostov-Don.
Liga Campionilor
Dinamo, înfrângere drastică în Liga Campionilor! PSG a făcut instrucție cu trupa lui Xavi Pascual
23/09/2021 LA 20:10
Liga Campionilor
Ghinion teribil pentru Dinamo înainte de super-meciul cu PSG, din grupele Champions League
22/09/2021 LA 12:09