CSM București a încheiat faza grupelor din Liga Campionilor cu o remiză pe teren propriu. Echipa antrenată de Adrian Vasile a terminat la egalitate partida cu Esbjerg, scor 29-29. Prima repriză a fost echilibrată, iar după primele 30 de minute, Esbjerg a intrat la cabine cu un avantaj de un gol.
În repriza a doua, danezele au început mai bine și s-au distanțat chiar și la patru goluri, cea mai mare diferență fiind înregistrată la 23-19. CSM A revenit iar pe final putea obține și victoria, atunci când au preluat conducerea în ultimul minut al partidei. La ultima fază însă, Esbjerg a înscris de la 7 metri, iar partida s-a încheiat la egalitate, 29-29.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
IERI LA 15:36

CSM București, calificată în optimile Ligii Campionilor

CSM București era deja calificată în optimile Ligii Campionilor. Echipa lui Adrian Vasile a încheiat grupa A pe locul 5, cu 15 puncte, în timp ce Esbjerg a câștigat grupa, cu 23 de puncte, obținând calificarea direct în sferturile competiției.
În optimile de finală, CSM București va juca împotriva ocupantei locului 4 din Grupa B, CSKA Moscova sau Odense. În acest moment, rusoaicele se află pe locul 4, cu 14 puncte, în timp ce Odense este pe 5, cu 13 puncte. Astăzi, de la ora 17:00, CSKA Moscova va primi vizita celor de la Metz, în timp ce Odense va juca de la aceeași oră, pe teren propriu, cu Kastamonu.
Pentru CSM București urmează acum derby-ul din campionat cu Rapid. Echipa lui Adrian Vasile se află pe locul 2, cu 35 de puncte, în timp ce Rapidul este lider, cu 39 de puncte.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
21/05/2022 LA 15:44