CSM București venea după 3 eșecuri consecutive în Champions League și avea neapărată nevoie de o victorie împotriva lui Esbjerg pentru a spera în continuare la calificarea directă în sferturile de finală ale competiției.
Elevele lui Adi Vasile au făcut o primă repriză foarte bună și au condus cu 15 la 10 la pauză. În repriza secundă însă, danezele au echilibrat partida și au reușit să revină, egalând la 19 când mai erau 13 minte de joc. "Tigroaicele" s-au trezit însă la timp și sub bagheta Cristinei Neagu au preluat din nou conducerea și nu au mai cedat-o până la final, scorul final fiind 28-26.
Cristina Neagua a fost din nou cea mai bună marcatoare a CSM-ului, cu 7 goluri, fiind urmată de Crina Pintea, cu 6 reușite.
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București 24-33 | Cristina Neagu a fost din nou de neoprit
ACUM 13 ORE

CSM București-Esbjerg 28-26 | "Tigroaicele" speră în continuare la locul 2

În urma acestui succes, formația bucureșteană a urcat pe locul 4 în Grupa A din Champions League, la doar un punct în spatele locului secund, ocupat de franțuzoaicele de la Metz, între cele 2 formații clasându-se Ferencvaros, dar echipa maghiară are cu un meci mai mult disputat.
În aceste condiții, partida CSM-ului de la Metz de săptămâna viitoare devine una crucială pentru clasamentul final al grupei. Ocuparea locului secund este foarte important, deoarece asigură prezența automată în faza sferturilor de finală, deci la doar un pas de Final 4. Echipele clasate pe locurile 3-6 din fiecare grupă vor fi nevoite să joace un play-off pentru a accede în sferturi.
Handbal
Adrian Vasile rămâne la CSM București! Anunțul făcut înaintea optimilor Ligii Campionilor
IERI LA 13:35
Handbal
Alfredo Quintana a murit la doar 32 de ani. Era printre cei mai buni portari din lume
27/02/2021 LA 09:44