CSM nu mai reușise o victorie de trei etape în Champions League, însă câștigase miercuri derby-ul Ligii Florilor cu Minaur Baia Mare.
În meciul tur, Vipers s-a impus cu 30-25. Norvegiencele sunt neînvinse din luna martie a anului trecut, când CSM București le învingeau cu 28-22, tot în CL.
CSM București - Vipers Kristiansand 22-29 (9-14) Oaspetele au condus întreaga primă repriză, tigroaicele nereușind să se apropie nici măcar o dată. Mai mult, spre finalul reprizei Vipers s-a desprins cu trei goluri consecutive, stabilind înainte de pauză cea mai mare diferență de scor de până atunci, 9-14.
Campionatul European
Danemarca, prima națională calificată în semifinale la Europeanul de handbal masculin
ACUM 11 ORE

Cristina Neagu, singura jucătoare de la CSM la înălțime

Cristina Neagu a marcat 5 goluri, dar eforturile sale de a trage echipa după ea au fost fără rezultat.
Repriza secundă a debutat tot cu norvegiencele în primplan. Acestea au dus diferența în defavoarea tigroaicelor la -9 (12-21) și părea că s-au încheiat conturile. În ciuda eforturilor făcute de bucureștence, acestea nu au reușit să se apropie la mai mult de 5 goluri (20-25). Neagu a fost din nou vioara întâi, dar nu a fost deloc ajutată de restul echipei.
De cealaltă parte, fosta tigroaică Nora Mork, a făcut o repriză secundă de excepție, contribuind la umilirea fostei sale echipe, la care dealtfel nu a apucat să joace decât foarte puțin.
CSM a căzut și fizic și moral în ultimele minute, partida încheindu-se 22-29.
CSM rămâne pe locul 2, cu 11 punct din 10 meciuri, în timp ce Kristiansand a urcat pe locul 3, cu 10 puncte din doar 6 meciuri.
sursa: Mediafax
Handbal
EXCLUSIV. Rapid anunță alte transferuri spectaculoase! Clubul giuleștean vrea să câștige titlul
ACUM 14 ORE
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, voctorie mare în European League! Vâlcencele au trecut în deplasare de Chambray
22/01/2022 LA 20:23