CSM nu mai reușise o victorie de trei etape în Champions League, însă câștigase miercuri derby-ul Ligii Florilor cu Minaur Baia Mare.
În meciul tur, Vipers s-a impus cu 30-25. Norvegiencele sunt neînvinse din luna martie a anului trecut, când CSM București le învingeau cu 28-22, tot în CL.
CSM București - Vipers Kristiansand 22-29 (9-14) Oaspetele au condus întreaga primă repriză, tigroaicele nereușind să se apropie nici măcar o dată. Mai mult, spre finalul reprizei Vipers s-a desprins cu trei goluri consecutive, stabilind înainte de pauză cea mai mare diferență de scor de până atunci, 9-14.
Handbal
Adi Vasile, dezlănțuit în timpul meciului CSM București–Rostov Don: "Altfel arătați ca niște gloabe"
IERI LA 16:59

Cristina Neagu, singura jucătoare de la CSM la înălțime

Cristina Neagu a marcat 5 goluri, dar eforturile sale de a trage echipa după ea au fost fără rezultat.
Repriza secundă a debutat tot cu norvegiencele în primplan. Acestea au dus diferența în defavoarea tigroaicelor la -9 (12-21) și părea că s-au încheiat conturile. În ciuda eforturilor făcute de bucureștence, acestea nu au reușit să se apropie la mai mult de 5 goluri (20-25). Neagu a fost din nou vioara întâi, dar nu a fost deloc ajutată de restul echipei.
De cealaltă parte, fosta tigroaică Nora Mork, a făcut o repriză secundă de excepție, contribuind la umilirea fostei sale echipe, la care dealtfel nu a apucat să joace decât foarte puțin.
CSM a căzut și fizic și moral în ultimele minute, partida încheindu-se 22-29.
CSM rămâne pe locul 2, cu 11 punct din 10 meciuri, în timp ce Kristiansand a urcat pe locul 3, cu 10 puncte din doar 6 meciuri.
sursa: Mediafax
Handbal
CSM București nu se regăsește! "Tigroaicele", învinse acasă de Rostov Don, în Champions League
IERI LA 16:09
Handbal
Dinamo este pusă pe fapte mari! Este la un pas de a perfecta un alt transfer de senzație
17/09/2021 LA 19:08