Revenirea Cristinei Neagu nu a reușit să o salveze pe CSM București în derby-ul grupei cu Rostov Don. Echipa lui Per Johansson, venită după o victorie la limită în Danemarca, 25-24 cu Esbjerg, în care gazdele au ratat în ultima secundă o aruncare de la 7 m, a profitat din plin de o evoluție slabă a bucureștencelor în prima repriză și s-a impus în cele din urmă cu 27 - 22 în partida restantă din etapa a treia a Ligii Campionilor.
Duelul cu Rostov din Sala Polivalentă a fost ultimul meci european din acest an pentru CSM, întrucât întâlnirea cu Bietigheim de duminică a fost amânată, echipa germană fiind în carantină.

CSM București a pierdut derby-ul cu Rostov Don

Campionatul European
Surpriză până la capăt! Suedia a învins Franța și joacă finala cu Spania
ACUM 4 ORE
Încă din startul partidei, Rostov a reușit să destabilizeze defensiva echipei lui Adrian Vasile, însă diferența clară s-a făcut în a doua jumătate a primei reprize, când fetele lui Per Johansson a înscris șase goluri consecutiv, rezolvând în mare parte ecuația partidei.
Paradele Denisei Dedu au limitat proporțiile scorului la pauză, 16-10 pentru Rostov, iar împreună cu cele 11 goluri reușite de Cristina Neagu, au oferit un licăr de speranță în repriza secundă, însă CSM București nu a avut forța de a reveni.
CSM București a pierdut, astfel, în 2020, în fața principalelor contracandidate - Kristiansand (25-30) și Rostov. Echipa din capitală se menține însă pe locul doi în grupă, având număr dublu de meciuri disputate față de ocupanta locul trei.
CSM București - Rostov Don 22 - 27
CSM: Neagu 11, Martin 3, Smeets 3, Cvijic 3, Lazovic 1, Omoregie 1
Rostov: Vyakhireva 5, Borschenko 4, Zaadi 4, Managarova 4, Kozhokar 3, Krpez 2, Kuznetsova 1, Bobrovnikova 1, Makeeva 1, Lagerquist 1, Tazhenova 1
Clasamentul Grupei A în Liga Campionilor
1. Rostov - 13 puncte (7 meciuri)
2. CSM - 11 puncte (8 meciuri)
3. Kristiansand - 7 puncte (4 meciuri)
4. Metz - 6 puncte (5 meciuri)
5. Ferencvaros - 6 puncte (6 meciuri)
6. Ljubljana - 4 puncte (7 meciuri)
7. Esbjerg - 3 puncte (7 meciuri)
8. Bietigheim - 2 puncte (8 meciuri)
* primele două poziții duc direct în sferturile Ligii Campionilor
* locurile 3-6 duc în play-off-ul Ligii Campionilor
Handbal
Controversă privind validarea selecționerului Adi Vasile de către Comisia Tehnică!
ACUM 5 ORE
Campionatul European
Spania bate Danemarca și va juca a patra finală consecutivă la Europene!
ACUM 6 ORE