După ce în primul meci din actuala stagiune de Champions League CSM București a pierdut la un gol diferență în deplasarea de la Esbjerg, echipa lui Adrian Vasile nu a găsit calea spre succes nici în partida de pe teren prorpiu cu Rostov Don.
Rusoaicele s-au instalat încă de la începutul partidei la conducere și s-au desprins la 5-1, iar diferența de 4 goluri s-a păstrat până la pauză (13-9). Ulterior, diferența de scor a căpătat proporții, iar la jumătatea reprizei secunde tabela arăta un neverosimil 22-10 pentru echipa oaspete.
Handbal
Dinamo caută prima victorie în grupele Ligii Campionilor. La București vine ultima clasată, Porto!
ACUM 17 ORE

CSM București, a 2-a înfrângere consecutivă în Champions League

Rusoaicele și-au scăzut nivelul pe final și CSM a evitat o înfrângere rușinoasă, reducând treptat din diferență, fără a spera măcar o clipă că va putea scoate ceva din această confruntare. Scorul final a fost 30-27 pentru rusoaice, care au punctaj maxim după 2 etape.
Cea mai bună marcatoare a campioanei României a fost Omoregie (7 goluri), iar singurul aspect pozitiv din această întâlnire a fost evoluția bună a debutantei Alexandra Dindiligan. În schimb, Cristina Neagu a avut o prestație ștearsă, nereușind să-și ajute echipa foarte mult.
Așadar, după 2 meciuri disputate în grupa de Champions League, CSM are 0 puncte. În runda următoare, "tigroaicele" vor juca în deplasare cu Podravka, formație care a pierdut și ea astăzi, 27-33 în deplasarea de la Ferencvaros.
Handbal
Steaua a ratat dramatic calificarea în grupele EHF European League!
IERI LA 19:51
Handbal
Florentin Pera după victoria de la Trofeul Carpați: "Trebuie să dăm încredere tuturor jucătoarelor!"
02/10/2022 LA 10:16