De MARIAN URSESCU
CSM București a pierdut miercuri seara partida restanță din etapa a 9-a, grupa A, în Liga Campionilor. La Brest, campioana României a început excelent disputa și a condus cu 4-0, 5-1 și apoi 6-2.
Ușor-ușor, iureșul oaspetelor s-a stins, iar în ofensivă interii au început concursul de aruncări la poartă. Au făcut-o mai mare decât e pe portarul Cleoptare Dareleux. Campioana olimpică a prins o seară memorabilă și a închis poarta în multe momente.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
ACUM 9 ORE
A fost 11-11 la pauză, iar în partea a doua campioana Franței a trecut la conducere. CSM a fost echipa care a trebuit acum să alerge mereu pentru a strânge scorul. CSM nu a mai reușit însă să revină, în ciuda unei evoluții foarte bune a portarului Jelena Grubisic.

Mingea nu a ajuns de două ori la extreme

Tot jocul CSM-ului s-a înghesuit la 9 metri, dar niciunul dintre interii bucureșteni nu a fost în ”mână”. Mingea nu a ajuns de două ori la extreme, care au alergat înainte și înapoi degeaba. Neagu a aruncat de 19 ori la poartă, dar a marcat doar 7 goluri, un procentaj mult mai bun însă decât campioana norvegiană Emilie Arntzen (1 gol din 9 aruncări), centrul Elisabeth Omoregie (3/9), sau jucătoarele folosite pe inter dreapta: Samara da Silva (1/5) și Andrea Klikovac (0/2).
BUBUIE PIAȚA TRANSFERURILOR ÎN ROMÂNIA! CE MUTĂRI AU MAI FĂCUT ECHIPELE DIN LIGA FLORILOR PENTRU VIITORUL SEZON?
Pe final a fost un pic de suspans când cele de la Brest au început și ele să greșească mai mult. La 21-20 le-a salvat încă o dată Darleux prin paradele sale.

Sâmbătă, la București vine Dortmund

Înfrângerea de la Brest scoate definitiv din calcule pe CSM în lupta pentru primele două locuri, cele care duc direct în sferturile de finală. CSM trebuie să lupte acum pentru a termina cât mai bine, pe unul dintre locurile 3-6, pentru a juca în optimi cu un adversar mai convenabil din cealaltă grupă a Ligii Campionilor, grupa B.
CSM București nu are timp de respiro. Sâmbătă, de la ora 17:00, va întâlni la București, în Sala Polivalentă, pe Borussia Dortmund, campioana Germaniei. CSM are neapărat nevoie de succes pentru a-și securiza măcar locul 5. În tur, la Dortmund, echipa antrenată de Adi Vasile s-a impus cu 25-22.
ROMÂNIA ȘI-A AFLAT ADVERSARELE DIN PRIMA FAZĂ A PLAY-OFF-ULUI CM 2023
Clasament grupa A
1. Esbjerg 15
2. Rostov Don 14
3. Ferencvaros 14
4. CSM București 10
5. Brest Bretagne 10
6. Dortmund 9
7. Buducnost 2
8. Podravka 2
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
ACUM 11 ORE
Handbal
CSM București joacă a 8-a finală de Cupa României consecutivă!
ACUM 16 ORE