Prima repriză a fost echilibrată și s-a terminat cu un avantaj de un gol pentru rusoaice, care au forțat în permanență. Echipa antrenată de Ambros Martin, fostul selecționer al României, a fost inspirată prin atacurile incisive ale Annei Vyakhireva. Rusoaica s-a hrănit cu valul de energie din Sala Polivalentă din București și a marcat opt goluri în prima parte a meciului. De partea opusă, Denisa Dedu a avut câteva intervenții magistrale în prima repriză, însă nu a fost de ajuns pentru a ne afla la conducere sau măcar la egalitate după primele 30 de minute.
În partea a doua, a fost rândul croatei Jelena Grubisic să apere cu onoare poarta CSM-ului. Ultimele minute au fost cu adevărat dramatice. CSM și Rostov au avut pe rând ocazia de a înscrie golul victoriei, însă partida s-a terminat până la urmă cu o remiză. Cele două echipe continuă să ocupe primele două locuri ale grupei, cu câte trei puncte fiecare. Rostov are un ușor avantaj datorită golaverajului mai mare.

CSM București – Rostov Don 23-23 | Lekic, zi de inspirație

Handbal
CSM București pierde la Brest, 21-24, și-și ia adio de la calificarea directă în sferturi
ACUM 2 ORE
Andrea Lekic a purtat un rol esențial în echipa CSM-ului. Handbalista din Serbia a înscris pentru gazde opt goluri în meciul cu Rostov Don. Crina Pintea, deși eliminată de două ori în meci, a avut de asemena câteva intervenții excelente în atac. Pivotul CSM-ului a marcat împotriva lui Rostov Don două goluri și a creat mai multe faze periculoase.
"A fost un meci exact așa cum am spus, cine face mai puține greșeli va câștiga. Asta e cel mai important, să jucăm împreună, să ne bucurăm împreună. Apărarea a mers foarte bine, pe faza de atac suferim puțin. Noi știam despre Vyakhireva că este cheia jocului. Ea și-a făcut treaba, dar noi am încercat să o anihilăm, important este că nu am renunțat. Este minunat să joci cu astfel de spectatori, sunt senzaționali", a spus Crina Pintea în direct la Digi Sport.

CSM București – Rostov Don 23-23 (13-14)

Dedu Denisa, Grubisic Jelena – în poartă; Ion Mădălina, Curea Iulia, Torstensson Linnea (4), Lekic Andrea (8), Cvijic Dragana (2), Perianu Gabriela, Klikovac Andrea, Omoregie Elizabeth (4), Marin Bianca, Martin Berenguer Carmen, Vâlcan Denisa, Pintea Crina (2), Moisa Laura (2), Grbic Itana (1).
De Oliveira Pessoa Mayssa, Sedoykina Anna – în poartă; Managarova Iuliia (3), Sen Anna (1), Rodrigues Belo Ana, Abbinbh Lois (1), Vyakhireva Anna (12), Sudakova Marina, Bobrovnikova Vladlena (2), Maslova Valeriia, Makeeva Kseniya, Kalinichenko Regina (1), Kozhokar Kristina (2), Kuznetsova Polina (1), Behnke Julia, Borshchenko Viktoriya.
Handbal
România și-a aflat adversarele din prima fază a play-off-ului CM 2023
IERI LA 21:59
Handbal
Bubuie piața transferurilor în România! Ce mutări au mai făcut echipele din Liga Florilor
IERI LA 16:29