CSM București pierduse duelul de acasă cu Brest Bretagne acum 2 săptămâni și avea nevoie de un rezultat bun în deplasarea cu Ferencvaros pentru a păstra șanse reale de calificare direct în sferturile de finală din Champions League.
Bucureștencele au început însă foarte slab partida de la Budapesta și maghiarele s-au distanțat repede la 3-0, iar apoi au continuat să-și mărească avansul, ajungând să conducă și la 5 goluri în prima parte a meciului (8-3). CSM a echilibrat ulterior partida și a început să marcheze mai ușor, dar apărarea a fost în continuare la un nivel scăzut și Ferencvaros a înscris aproape la fiecarea atac.
Totuși, câteva intervenții bune a lui Tess Wester și ofensiva, care a funcționat la parametri optimi, au făcut ca diferența de scor la pauză să fie de numai 4 goluri, una care nu era imposibil de recuperat.
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
IERI LA 19:09
Citește și:

CSM București, a 2-a înfrângere consecutivă la ultima fază a meciului, în Champions League

Premisele unei reveniri au devenit clare în partea secundă, când CSM s-a apropiat ușor-ușor și la jumătatea celei de-a 2-a reprize mai avea de recuperat numai un gol. "Tigroaicele" au avut chiar câteva șanse de a egala, dar au ratat inexplicabil atacurile respective, la unul dintre ele chiar și o lovitură de la 7 metri. De altfel, CSM a ratat 3 lovituri de la 7 metri, care în final s-au dovedit a fi decisive.
Elevele lui Adi Vasile au pierdut acel moment prolific, iar maghiarele și-au creat din nou un avans de 3 goluri pe tabelă, iar revenirea părea imposibilă. Șanse au fost și de această dată, deoarece Cristina Neagu a reușit să egaleze la 30 când mai erau 25 de secunde din timpul de joc. Din păcate, apărarea nu a rezistat, iar Ferencvaros a marcat la ultima fază a meciului, obținând cele 2 puncte.
Așadar, CSM a ajuns la 4 înfrângeri în această ediție din Champions League, 3 dintre ele venind la ultima fază a meciurilor. În urma acestui eșec, bucureștencele ocupă locul 6 în grupă, ultimul care asigură calificarea în faza eliminatorie. Doar primele 2 echipe din grupă se califică direct în sferturi, formațiile de pe locurile 3-6 urmând a juca în optimile de finală.
Ultimul meci din 2021 pentru Cristina Neagu & Co va fi peste o săptămână, în returul cu Ferencvaros, urmând ca ultimele 6 runde din faza grupelor să se dispute la începutul anului viitor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
04/12/2022 LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
04/12/2022 LA 18:59