CSM București a obținut în această seară o victorie importantă în Geramnia cu Borussia Dortmund, scor 25-22. "Tigroaicele" nu își mai permiteau pași greșiți în cadrul Grupei A. Grație acestui rezultat, fetele lui Adi Vasile au acumulat 4 puncte după 4 meciuri parcurse, la egalitate cu Rostov-Don și Brest Bretagne.
Pe primul loc în grupă este Ferencvaros, cu 6 puncte după 4 meciuri, iar podiumul este completat de Esbjerg (5 puncte în 4 meciuri) și BVB Dortmund (5 puncte în 4 meciuri). Duminica viitoare, CSM București va întâlni Buducnost, echipa care nu a reușit să acumuleze niciun punct în Grupa A până acum.
Campionatul Mondial
Crina Pintea, după România - Iran: "Am simțit că am rămas fără ochi, nu avem curaj să-l deschid"
ACUM 10 ORE

CSM București, victorie importantă în Champions League

CSM București venea după o victorie de moral în Champions League, pe terenul celor de la Podravka Vegeta, scor 36-31. Înaintea acestui duel, echipa lui Adrian Vasile a pierdut partidele cu Esbjerg (21-22) și Rostov-Don (27-30). De cealaltă parte, BVB Dortmund nu a încasat nicio înfrângere: Ferencvaros (25-25), Buducnost (34-29) și Brest (30-27).
Antrenorul Adrian Vasile nu le-a avut la dispoziție pentru meciul de azi pe Ștefania Stoica, Diana Fînaru, Siraba Dembélé, Martine Smeets - accidentate și Malin Aune - care se află în carantină după ce a fost testată pozitiv de Covid 19, a anunțat site-ul oficial al clubului CSM București.
Campionatul Mondial
Analiza lui Adrian Vasile după România – Iran. Decizia pe care o va lua în regim de urgență
ACUM 12 ORE
Campionatul Mondial
Ce așteptări are Alexandru Dedu de la naționala României, la Campionatul Mondial de handbal feminin
ACUM 17 ORE