Denisa Dedu și Mădălina Zamfirescu au dat vina pe oboseală, pentru eșecul României cu Japonia, scor 20-37. Jucătoarele consideră că meciurile disputate și stresul acumulat la Mondialul din Asia au jucat un rol esențial în diferența de scor.
Denisa Dedu, pentru lead.ro: ”După meciul de azi vom face o analiză, vom vedea ce ne-a lipsit, ce-am făcut bun. Campionatul acesta a fost parcă mai greu ca niciodată. De când vin la națională, acum a fost cel mai apăsător. E frustrant, dar asta e situația, știam că n-o să ne fie ușor.
Sunt multe jucătoare obosite, s-au făcut prea multe greșeli neforțate și cred că asta se datorează și acestui aspect. Într-adevăr, nu e plăcut, am luat multe goluri ușoare, vreo cinci sau șase cu poarta goală. Atunci când faci greșeli tehnice, te costă, mai ales la nivelul acesta.
Handbal
Gheorghe Tadici, replică dură pentru Cristina Neagu, după acuzațiile hanbalistei la adresa Zalăului
ACUM 16 ORE
E mai important să joace echipa bine și să câștigăm, sunt mai puțin importante evoluțiile personale. Am încercat să-mi aduc aportul cât s-a putut, din păcate noi nu am făcut un joc bun. E dezamăgitor, dar asta e situația.”.
https://i.eurosport.com/2019/12/06/2731100.jpg
Mădălina Zamfirescu: ”E clar că ne doare această înfrângere, nu ne-am pregătit pentru asta, nu ne-am dorit asta. Astăzi, pur și simplu, nu ne-a ieșit nimic: nu am înscris, am făcut destul de multe greșeli, apărarea nu a funcționat. Nu știu ce s-a întâmplat.
În astfel de momente, oboseala psihică își pune cel mai puternic amprenta. Îmi pare nespus de rău, mai ales pentru acești oameni care sunt alături de noi și au venit din țară până aici, ca să ne susțină.
Din păcate, astăzi doar atât am putut. E clar că nu asta e fața României, e clar că lucrurile nu au ieșit așa cum ne-am dorit. Avem mâine un meci important. Trebuie să punem niște lucruri la punct, iar mâine să o luăm de la capăt.
https://i.eurosport.com/2019/12/08/2732301.jpg
Dacă stăm să ne gândim la circumstanțele de dinainte de venirea noastră aici, cum ne vedea toată lumea, nici nu ne dădeau șanse să ieșim din grupe, eu zic că am făcut de un ‘binișor’ la acest Mondial. Am vrut mai mult, dar atât s-a putut.” .
România a terminat Grupa 2 din Main Round pe ultimul loc, fără victorie. A înregistrat trei eșecuri; pe lângă cel cu Japonia, naționala a mai pierdut cu Rusia (18-27) și cu Suedia (22-34). Țara noastră s-a situat pe locul 12 la Mondial, fiind cea mai slabă națională de la turneu și singura echipă fără niciun punct.
Handbal
Cristina Neagu după victoria de la Zalău: "Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte!"
IERI LA 18:50
Handbal
Schimb de jucătoare între CSM București și Gyor!
24/05/2022 LA 09:17