Expressen.se oferă o serie de informaţii despre circumstanţele în care şi-a găsit sfârşitul Fredrik Larsson, fostul internaţional suedez. În timp ce se afla pe bicicletă, la o plimbare, el a fost lovit frontal de un camion care circula din direcţia opusă.
"Marți, puțin după ora 13:00, a avut loc un grav accident pe drumul județean 1937, ce leagă Olofstorpsvägen de Lerum, chiar în apropiere de Goteborg. Un camion a lovit un biciclist, care și-a pierdut viața. A fost inițiată o investigație preliminară privind neglijența gravă în trafic, iar șoferul camionului a fost luat pentru interogare. În acest moment nu mai este suspect de crimă cu premeditare", a anunțat Andreas Gabrielsson, investigator preliminar la secția de trafic a poliției din Göteborg, pentru sursa citată.
După audieri, poliţia a luat decizia de a renunța la suspiciunea de crimă cu premeditare. Acest lucru nu înseamnă că ancheta este închisă, dar se desfășoară la fel ca de obicei în cazul neglijențelor în trafic. "Nu a fost ceva direcționat către victimă. Este important să subliniem asta", a mai spus Andreas Gabrielsson.
Handbal
Laudatio pentru "Pitica Atomică" a handbalului! Valentina Elisei Ardean, la momentul retragerii
ACUM 11 ORE
Există persoane care au văzut accidentul fatal, iar mărturiile lor duc către o eroare, nicidecum către un accident premeditat.
Poliția a examinat camionul și a extras datele de călătorie pentru a vedea dacă șoferul camionului avea o destinaţie clară.
"Aș dori să subliniez că nu există suspiciuni de conducere ilegală, nici suspiciuni de conducere în stare de ebrietate sau droguri. Camionul a fost examinat și inspectat complet", a explicat Andreas Gabrielsson.
Având în vedere că accidentul frontal s-a produs pe drum drept, fără a fi efectuată vreo depăşire, s-au ridicat o serie de semne de întrebare, dar ipoteza cea mai probabilă e că şoferul ar fi adormit pentru o clipă la volan.
De-a lungul carierei, Fredrik Larsson a jucat la IFK Skovde, cu care a câştigat Challenge Cup în 2004, Ystads IF, Hammarby, IK Savehof şi Alingsas HK, la ultima echipă încheindu-şi cariera în 2016. În afara Suediei el a jucat la Aragon şi la Gummersbach.
Larsson a jucat în 36 de meciuri pentru naționala Suediei și a fost prezent la două turnee finale - Campionatul European din 2011 și Campionatul Mondial din 2011.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Gheorghe Tadici, replică dură pentru Cristina Neagu, după acuzațiile hanbalistei la adresa Zalăului
IERI LA 07:02
Handbal
Cristina Neagu după victoria de la Zalău: "Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte!"
26/05/2022 LA 18:50