Handbal

Detalii de ultimă oră despre circumstanţele în care a murit Fredrik Larsson. Ce a descoperit poliţia

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Fredrik Larsson

Credit imagine: SID

DeCristian Mihala
01/05/2020 la 06:55

Şoferul care l-a accidentat mortal pe Fredrik Larsson, fostul mare jucător de handbal suedez, va fi cercetat pentru omor din imprudenţă. Iniţial poliţia din Goteborg s-a gândit inclusiv la o premeditare a accidentului, în condiţiile în care acesta s-a produs pe un drum drept, la lumina zilei, în condiţii de vizibilitate foarte bună.

Expressen.se oferă o serie de informaţii despre circumstanţele în care şi-a găsit sfârşitul Fredrik Larsson, fostul internaţional suedez. În timp ce se afla pe bicicletă, la o plimbare, el a fost lovit frontal de un camion care circula din direcţia opusă.

"Marți, puțin după ora 13:00, a avut loc un grav accident pe drumul județean 1937, ce leagă Olofstorpsvägen de Lerum, chiar în apropiere de Goteborg. Un camion a lovit un biciclist, care și-a pierdut viața. A fost inițiată o investigație preliminară privind neglijența gravă în trafic, iar șoferul camionului a fost luat pentru interogare. În acest moment nu mai este suspect de crimă cu premeditare", a anunțat Andreas Gabrielsson, investigator preliminar la secția de trafic a poliției din Göteborg, pentru sursa citată.

Handbal

Andras Szasz revine la Dinamo, după un an petrecut în Ungaria! Prima reacție a pivotului

25/05/2020 LA 11:44

După audieri, poliţia a luat decizia de a renunța la suspiciunea de crimă cu premeditare. Acest lucru nu înseamnă că ancheta este închisă, dar se desfășoară la fel ca de obicei în cazul neglijențelor în trafic. "Nu a fost ceva direcționat către victimă. Este important să subliniem asta", a mai spus Andreas Gabrielsson.

Există persoane care au văzut accidentul fatal, iar mărturiile lor duc către o eroare, nicidecum către un accident premeditat.

Poliția a examinat camionul și a extras datele de călătorie pentru a vedea dacă șoferul camionului avea o destinaţie clară.

"Aș dori să subliniez că nu există suspiciuni de conducere ilegală, nici suspiciuni de conducere în stare de ebrietate sau droguri. Camionul a fost examinat și inspectat complet", a explicat Andreas Gabrielsson.

Având în vedere că accidentul frontal s-a produs pe drum drept, fără a fi efectuată vreo depăşire, s-au ridicat o serie de semne de întrebare, dar ipoteza cea mai probabilă e că şoferul ar fi adormit pentru o clipă la volan.

De-a lungul carierei, Fredrik Larsson a jucat la IFK Skovde, cu care a câştigat Challenge Cup în 2004, Ystads IF, Hammarby, IK Savehof şi Alingsas HK, la ultima echipă încheindu-şi cariera în 2016. În afara Suediei el a jucat la Aragon şi la Gummersbach.

Larsson a jucat în 36 de meciuri pentru naționala Suediei și a fost prezent la două turnee finale - Campionatul European din 2011 și Campionatul Mondial din 2011.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Handbal

Încă trei lovituri pe piața transferurilor date de Dinamo. Alouini, Kuduz si Mamdouh au semnat!

23/05/2020 LA 10:39
Handbal

Dinamo, lovitură uriașă pe piața transferurilor! Valentin Ghionea revine în Ștefan cel Mare

22/05/2020 LA 12:25
Subiecte asemănătoare
Handbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Handbal

Andras Szasz revine la Dinamo, după un an petrecut în Ungaria! Prima reacție a pivotului

25/05/2020 LA 11:44

Ultimele videoclipuri

Handbal

#DORdeSPORT cu Ana Maria Tănăsie

00:08:09

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe