Dinamo a avut un sezon modest în Champions League, nereușind să treacă de faza grupelor. Oficialii campioanei României au însă planuri mărețe pentru sezonul următor și pentru asta au început deja achizițiile de răsunet, făcându-i astfel pe plac antrenorului Xavi Pasqual.
Conform prosport.ro, egipteanul Ali Zein a fost convins să semneze cu Dinamo. Acesta a jucat la Barcelona în sezonul trecut și a fost adversarul "dulăilor" în actuala ediție din Champions League. Conform sursei citate, Zein a ales să vină la Dinamo la insistențele lui Xavi Pasqual, dar și pentru că a fost impresionat de atmosfera făcută de suporteri la meciul cu Barcelona.
Citește și:
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
IERI LA 15:36

Dinamo s-a înțeles cu egipteanul Ali Zein

Ali Zein are 31 de ani, măsoară 1,95 m și joacă pe postul de inter stânga. Acesta are în spate rezultate remarcabile cu naționala Egiptului, alături de care s-a încoronat de două ori campion al Africii (2016 și 2020) și a mai jucat o finală (2018). La ediția din 2018 a campionatului continental a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.
Ali Zein a reprezentat Egiptul la 4 ediții ale Campionatul Mondial (2013, 2015, 2019 și 2021), iar în 2016 a participat cu naționala țări sale la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
Ali Zein este a 3-a achiziție de marcă perfectată de Dinamo, după cele ale interul dreapta ceh Stanislav Kasparek și pivotul bielorus Viachaslau Bokhan.
Dinamo București intenționează să efectueze cel puțin 4-5 achizizții de calibru, în tentativa de a ridica nivel și a reuși să pună mai multe probleme granzilor Europei. În ultimul sezon, bucureștenii au câștigat patru partide în Liga Campionilor, având inclusiv două victorii la Veszprem și Vive Kielce, formații calificate în sferturile de finală, dar a fost totuși prea puțin pentru a trece de grupe.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
21/05/2022 LA 15:44