Dinamo București continuă să impresioneze pe piața transferurilor. Tocmai a anunțat și cel mai tare trasnfer al verii, cel al egipteanului Ali Zein, campion al Spaniei cu FC Barcelona în acest an.
Interul a semnat cu Dinamo până în 2024. Dublu campion al Africii cu naționala țării sale, Ali va fi prezent cu echipa catalană la turneul Final 4 al EHF Champions League, programat pe 18-19 iunie 2022 la Koln.

Dinamo București a anunțat oficial transferul starului egiptean Ali Zein de la FC Barcelona

Handbal
Naționala României U20 a terminat pe locul 18 la Campionatul Mondial de tineret
ACUM 20 ORE
"Ali Zein (31 de ani, 1,95 metri înălțime) evoluează pe postul de inter stânga, însă este un jucător complet, fiind și un apărător excelent. Și-a început cariera sportivă în Egipt, la Al Ahly, cu care a câștigat titlul național în 2013. Ulterior a trecut pe la cluburi din Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Franța și Spania. Transferul la FC Barcelona, din 2021, l-a consacrat definitiv ca jucător de top mondial.
La naționala Egiptului are 268 de meciuri disputate, cu 320 de goluri marcate. Pe lângă cele două medalii de aur la Campionatul Africii, mai are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice Tokio 2020 și locurile 7 și 8 la Campionatul Mondial 2021, respectiv 2019 ", l-a descris clubul Dinamo pe pagina oficială.
Citește și:
"Sunt foarte fericit să fac parte din marele club Dinamo. După o experiență de un sezon cu Barcelona, care a fost un pas uriaș pentru mine în carieră, sper să continui cu aceleași obiective și provocări sub comanda maestrului Xavier Pascual, iar împreună să câștigăm multe trofee. Este o nouă provocare pentru mine, un oraș nou, o nouă cultură, sunt foarte încântat să mă alătur proiectului Dinamo și să am un singur obiectiv, acela de a-l împlini. Mă bucur să port același tricou cu fratele meu Mamdouh Shebib", a declarat Ali Zein
"Ali Zein este unul dintre cei mai buni interi stânga și se poate apăra foarte bine pe poziția a doua sau a treia. În atac, pe lângă șutul său puternic, înțelege perfect ce se întâmplă la fiecare schemă. Cu el facem un pas înainte", a declarat team-managerul echipei, David Barrufet.

Ce transferuri a făcut Dinamo

Așadar, Dinamo a ajuns la cinci achiziții până în prezent, având o linie de 9 metri complet nouă, cu Ali Zein – Pedro da Silva – Stanislav Kasparek.
Jucătorii pe care i-a tranferat Dinamo
  • Alexandru Bucătaru – portar
  • Andrii Akimenko – extremă dreapta
  • Stanislav Kasparek – inter dreapta
  • Joao Pedro da Silva – centru
  • Ali Zein – inter stânga
Handbal
CSM București a oficializat un alt transfer de top. Cvartet din naționala Franței în lot
ACUM O ZI
Handbal
Numele uriașe cu care Dinamo București va juca în Liga Campionilor la handbal, sezonul 2022/23
IERI LA 09:56