Xavier Pascual își construiește echipa pentru sezonul 2022/23, una cu care își propune să depășească faza grupelor Ligii Campionilor, după un an competițional în care a acumulat experiență la nivel de Top 16. România este pe locul 9 în ierarhia EHF, astfel că Dinamo va fi calificată direct la startul competiției, fără a mai fi nevoită să solicite un wildcard.
Trupa din Ștefan cel Mare mai are nevoie de un punct în Liga Națională, pentru a câștiga un nou titlu de campioană. Până la sfârșitul sezonului au mai rămas trei etape de disputat.

Dinamo București, două transferuri uriașe pentru Liga Campionilor la handbal

Handbal
Minaur a ratat medaliile de bronz în EHF European League la aruncările de la 7 metri!
ACUM 14 ORE
Până la această oră, Dinamo a confirmat oficial doar transferul lui Andrii Akimenko, o extremă dreapta din Ucraina, care vine de la formația poloneză KS Azoty-Puławy. Marile achiziții însă de abia acum urmează.
Handball-Planet anunță faptul că Stanislav Kasparek și Viachaslau Bokhan vor face parte din echipa lui Xavier Pascual în sezonul următor.
Primul este un inter dreapta din Cehia, de 2.02 metri și 25 de ani, care a explodat la Euro 2018, când naționala țării sale a încheiat pe locul 6. Pick Szeged l-a transferat imediat, iar Kasparek a jucat la formația maghiară până în 2021, când a fost transferat de Brest Mershkov
Bokhan este și el un jucător masiv, de 2.06 metri și 26 de ani, care a ajuns la Motor Zaporozhye din 2020. La rândul lui este un pivot care promite mult.
Dinamo București intenționează să efectueze cel puțin 4-5 achizizții de calibru, în tentativa de a ridica nivel și a reuși să pună mai multe probleme granzilor. În ultimul sezon, bucureștenii au câștigat patru partide în Liga Campionilor, având inclusiv două victorii la Veszprem și Vive Kielce, formații calificate în sferturile de finală.
Handbal
Dinamo face eventul! Finală extrem de palpitantă în fața Stelei
ACUM 15 ORE
Handbal
Minaur ratează finala EHF European League. Va juca doar pentru locul 3
IERI LA 18:04