Dinamo București a avut un an 2021 solid. Cea mai bună veste a fost faptul că a primit un wildcard pentru a juca în Liga Campionilor, alături de cele mai tari echipe din Europa. A doua veste bună a fost faptul că România a urcat pe locul 9 în ierarhia EHF. A fost un semn cătoată munca depusă de clubul din Ștefan cel Mare în ultimii ani nu a fost în zadar.
În acest mod, campioana României din 2022 va avea locul garantat în Liga Campionilor, nu mai trebui să aștepte o invitație din partea forului continental. Boneînțeles, Dinamo trebuie să lupte pentru acest trofeu intern, în principal cu HC Dobrogea Sud Constanța, care a terminat anul 2021 pe locul 1. Bucureștenii au încheiat pe locul secund, dar au și un meci mai puțin disputat.

Dinamo București a semnat pe 2 ani și jumătate cu Ante Kuduz

Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, voctorie mare în European League! Vâlcencele au trecut în deplasare de Chambray
ACUM O ZI
Pentru a evita toate riscurile în partea a doua a sezonului, Dinamo a făcut încă un transfer de top. Este vorba despre croatul Ante Kuduz,care a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. Interul stânga (26 de ani) a mai jucat în perioada 2018-2021 la Dinamo. El şi-a reziliat înţelegerea cu RK Vardar Skopje (Macedonia de Nord). Kuduz a fost un om cheie al echipei în ultimii 2 ani.
Totodată, campioana României a anunațty că a prelungit contrcatele cu încă doi oameni de bază ai echipei, portarul iranian Saeid Heidarirad și centrul Octavian Bizău. Ambii au semnat contracte până în 2024.
''Sunt foarte fericit să continui în familia Dinamo. Sper ca împreună să reuşim să devenim o echipă de top în Europa şi să câştigam cât mai multe trofee'', a declarat Bizău, potrivit paginii de Facebook a clubului Dinamo
Octavian Bizău (24 ani) s-a alăturat campioanei României în vara anului 2020, iar timp de doi ani a contribuit la toate succesele echipei Dinamo. În acest sezon, Bizău a avut o contribuţie majoră la victoria cu Lomza Vive Kielce, din Champions League, în care a marcat 7 goluri, fiind ales în echipa ideală a etapei.
Dinamo își continuă din februarie și parcursul în Liga Campionilor, fiind în cursă pentru o calificare în play-off. În prima parte a anului, în București vor veni două echipe uriașe, FC Barcelona și PSG.
Handbal
CSM București a învins Dortmund și s-a calificat matematic în faza eliminatorie din Champions League
IERI LA 16:37
Handbal
CSM București pierde la Brest, 21-24, și-și ia adio de la calificarea directă în sferturi
19/01/2022 LA 21:50