Dinamo București a făcut un prim meci entuziasmant în Liga Campionilor, reușind să învingă Vive Kielce (Polonia), pe teren propriu, cu scorul de 32-29.
Pentru a-și susține parcursul la același nivel, într-o grupă cu alte mari forțe din Europa, precum Barcelona, PSG, Veszprem și Flensburg, clubul din Ștefan cel Mare încearcă să se mai întărească din mers. Astfel, negociază intens în aceste zile transferul spaniolului Eduardo Gurbindo, un inter dreapta de 33 de ani care a ajuns la Vardar Skopje în vară. Clubul din Macedonia de Nord se confruntă cu anumite probleme financiare.
Handbal
Borussia Dortmund - CSM București 22-25 | "Tigroaicele" obțin al doilea succes în Grupa A
17/10/2021 LA 15:36

Indiciul care confirmă tratativele avansate pentru Eduardo Gurbindo

Vardar a jucat la rândul ei la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor, la Elverum, într-un joc încheiat la egalitate, 27-27. Eduardo Gurbindo nu a jucat însă în acest joc, ceea ce întărește faptul că transferul lui la Dinamo are șanse de a fi materializat.
https://i.eurosport.com/2021/02/16/2996030.jpg
Potrivit cotidianului Marca, Dinamo București a oferit o sumă pentru a obține dezlegarea interului dreapta, dar oficialii clubului din Macedonia de Nord au considerat-o pentru moment insuficientă. Negocierile dintre cele două părți continuă.
Eduardo Gurbindo are un palmares impresionant. În ultimii 9 ani a evoluat la cel mai înalt nivel, 4 ani la FC Barcelona, unde a lucrat tot cu Xavier Pascual, și 5 ani la Nantes. În 2015, el a câștigat și Liga Campionilor, iar în 2013 și 2018 a jucat în alte două finale. La nivel de echipe naționale, Gurbindo a cucerit medalia de aur la Europeanul din 2018. El are alte patru medalii la Jocurile Olimpice, Campionatul Mondial și Campionatul European.
În acest moment, Dinamo are în lot cinci jucători care au câștigat cel puțin Liga Campionilor în carieră, pe Cedric Sorhaindo, Alex Pascual, Mamdouh Shebib și Khalifa Ghedbane.
Handbal
FC Barcelona - Dinamo 36-32. A plouat cu goluri într-un moment istoric pentru campioana României
14/10/2021 LA 20:19
Liga Campionilor
Xavi Pascual, revenire emoționantă la Barcelona, înaintea meciului lui Dinamo din Champions League
14/10/2021 LA 15:51