Vicecampioana din țara campioanei mondiale, GOG a venit la București după două succese fără emoții în debutul acestei campanii. Dinamo i-a luat, însă, tare pe danezi înca din primul minut. Cuplul tunisian Alouini - Bannour a demontat defensiva lui GOG, care nu a reușit să oprească avalanșa alb-roșie.
Prima repriză s-a terminat cu un forcing al lui Dinamo. Echipa antrenată de Constantin Ștefan a fost inspirată de paradele lui Saied Heidaridad. Iranianul s-a hrănit cu valul de energie venit din tribune și a reușit, minute bune, să închidă poarta lui Dinamo.
Este cea mai bună repriză facută din Dinamo în Champions League. Sper să poată ține ritmul" spunea apropiaților, în pauză, fostul antrenor Eliodor Voica.
Liga Campionilor
Veszprem și-a luat revanșa cu Dinamo și s-a impus, la scor, pe teren propriu
02/12/2021 LA 19:21

Festivalul Saied

Portarul Saied i-a exasperat pe danezi cu paradele sale din repriza a doua și Dinamo a reușit chiar să-și mărească avansul.
Bannour a fost omul meciului, cu 11 goluri. Danezii de la GOG au raspuns cu puștiul Emil Jakobsen. Proaspăt debutant în naționala campioană mondială, Danemarca, Jakobsen a dat 8 goluri la București.
După victoria 35-28 cu GOG, Dinamo i-a depașit pe danezi și a urcat pe primul loc în grupa din Champions League. Următorul meci pentru campionii României este în deplasare cu rușii de la Chekhovskiye Medvedi, pe 12 octombrie.

Dinamo - GOG

Credit imagine: Eurosport

Dinamo – GOG 35-28 (17-12)
Saied Heidarirad, Missaoui, Lazar – portari; Vujic 2, Bannour 11, Alouini 5, Savenco, Asoltanei 2, Negru, Gavriloaia 1, Zulfic, Kuduz 6, Nantes 4, Jamali, Mousavi, Mamdouh 4
Hallgrimsson, Andreasen – portari; Rikhardsson, Arnarsson 1, Nilsen 3, Andersen 1, Pujol 4, Jorgensen, Laerke 4, Begendahl, Gidsel 1, Kronborg, Pytlick, Tilsted, Jakobsen 8, Moller 6
Liga Campionilor
Dinamo cedează în repriza a doua cu Flensburg și pierde o nouă partidă în Champions League
25/11/2021 LA 19:18
Liga Campionilor
Dinamo, eșec în Germania, cu Flensburg-H. "Dulăii" lui Xavi Pascual au ajuns pe ultimul loc
17/11/2021 LA 12:39