"La aflarea veștii a fost puțin mai dureros. Acum începem să ne adaptăm, să înțelegem. Ne-a lovit pe toți, chiar speram să jucăm acel meci. Nu e vorba doar de munca noastră, ci a unui întreg club, a suporterilor, a imaginii handbalului românesc. În ultima vreme am avut de suferit și la club, dar și la națională. Reușisem și noi să scoatem capul sus în Europa. Să nu pierzi niciun meci și să nu ai șansa să te bați cu ei, să-ți aperi șansa... nouă ni s-au tăiat din prima aripile.
E vorba de bani. Noi suntem o echipă mică, cu un buget foarte mic. Nu o să ne dea nouă niciodată șansa să stăm la masă cu ei. Chiar dacă am câștigat, chiar dacă ne-am bătut pentru fiecare punct. Sperăm ca la anul, dacă primim acel wild-card, să ne luăm un fel de revanșă. Sunt echipe mult mai bine cotate, cum sunt Vardar, Szeged. Szeged îmi place foarte mult și sunt în aceeași situație", a declarat căpitanul Dan Savenco la DigiSport.
Din cauza pandemiei de coronavirus, oficialii Federaţiei Europene de Handbal au decis anularea partidelor din optimile şi sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Astfel, Dinamo a fost eliminată din această ediţie din Liga Campionilor fără a avea şansa să evolueze măcar împotriva celor de la PSG.
Handbal
CSM București pierde la Brest, 21-24, și-și ia adio de la calificarea directă în sferturi
ACUM 3 ORE
EHF schimbase deja sistemul de desfășurare al Champions League, iar România nu mai avea șanse mari să ajungă la masa bogaților. Asta pentru că țara noastră e pe locul 13 conform coeficientului de țară, și doar primele 9 echipe sunt sigure că pot trimite campioana în Liga Campionilor. Restul de echipe ajung în Ligă în baza unei invitații oferite de Federația Europeană de Handbal. După noile coordonate, Dinamo va primi aproape sigur un astfel de wildcard, ca o reparație morală pentru ceea ce s-a întâmplat.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
România și-a aflat adversarele din prima fază a play-off-ului CM 2023
IERI LA 21:59
Handbal
Bubuie piața transferurilor în România! Ce mutări au mai făcut echipele din Liga Florilor
IERI LA 16:29