Handbal

Dinamo, în continuare afectată de decizia EHF: ”Nu o să ne dea ocazia să stăm la masă cu ei”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

DeVlad Dumitrescu
26/04/2020 la 20:43

Jucătorii lui Dinamo sunt în continuare afectați de vestea că nu mai pot juca partidele cu PSG din Champions League.

"La aflarea veștii a fost puțin mai dureros. Acum începem să ne adaptăm, să înțelegem. Ne-a lovit pe toți, chiar speram să jucăm acel meci. Nu e vorba doar de munca noastră, ci a unui întreg club, a suporterilor, a imaginii handbalului românesc. În ultima vreme am avut de suferit și la club, dar și la națională. Reușisem și noi să scoatem capul sus în Europa. Să nu pierzi niciun meci și să nu ai șansa să te bați cu ei, să-ți aperi șansa... nouă ni s-au tăiat din prima aripile.

E vorba de bani. Noi suntem o echipă mică, cu un buget foarte mic. Nu o să ne dea nouă niciodată șansa să stăm la masă cu ei. Chiar dacă am câștigat, chiar dacă ne-am bătut pentru fiecare punct. Sperăm ca la anul, dacă primim acel wild-card, să ne luăm un fel de revanșă. Sunt echipe mult mai bine cotate, cum sunt Vardar, Szeged. Szeged îmi place foarte mult și sunt în aceeași situație", a declarat căpitanul Dan Savenco la DigiSport.

Handbal

Andras Szasz revine la Dinamo, după un an petrecut în Ungaria! Prima reacție a pivotului

25/05/2020 LA 11:44

Din cauza pandemiei de coronavirus, oficialii Federaţiei Europene de Handbal au decis anularea partidelor din optimile şi sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Astfel, Dinamo a fost eliminată din această ediţie din Liga Campionilor fără a avea şansa să evolueze măcar împotriva celor de la PSG.

EHF schimbase deja sistemul de desfășurare al Champions League, iar România nu mai avea șanse mari să ajungă la masa bogaților. Asta pentru că țara noastră e pe locul 13 conform coeficientului de țară, și doar primele 9 echipe sunt sigure că pot trimite campioana în Liga Campionilor. Restul de echipe ajung în Ligă în baza unei invitații oferite de Federația Europeană de Handbal. După noile coordonate, Dinamo va primi aproape sigur un astfel de wildcard, ca o reparație morală pentru ceea ce s-a întâmplat.

E Premier League

00:01:11

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Handbal

Încă trei lovituri pe piața transferurilor date de Dinamo. Alouini, Kuduz si Mamdouh au semnat!

23/05/2020 LA 10:39
Handbal

Dinamo, lovitură uriașă pe piața transferurilor! Valentin Ghionea revine în Ștefan cel Mare

22/05/2020 LA 12:25
Subiecte asemănătoare
Handbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Handbal

Andras Szasz revine la Dinamo, după un an petrecut în Ungaria! Prima reacție a pivotului

25/05/2020 LA 11:44

Ultimele videoclipuri

Handbal

#DORdeSPORT cu Ana Maria Tănăsie

00:08:09

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe