Ca urmare, campioana României la handbal masculin, Dinamo, a anunțat că va amâna punerea în vânzare a biletelor pentru meciul extrem de important cu PSG.
”Astăzi, la sediul MAI, secretarul de stat dr Raed Arafat a anunţat măsuri extraordinare pentru gestionarea situaţiei cauzate de Coronavirus (COVID-19). Astfel, au fost interzise evenimentele la care participă mai mult de 1000 de persoane. Evenimentele cu mai puţin de 1000 de participanţi vor fi decise la nivel local, de la caz la caz.
În lumina acestor declaraţii, CS Dinamo amână punerea în vânzare a biletelor pentru meciul Dinamo – PSG, din optimile de finală ale EHF Champions League, meci programat pe 22 martie, în Sala Dinamo”, se arată în comunicatul clubului.
Handbal
Rapid, înfrângere în Liga Campionilor cu Gyor. Cum arată clasamentul grupei
ACUM 12 ORE
Biletele urmau să fie puse în vânzare luni, 9 martie. Biletele ar fi costat între 30 și 80 de lei iar sala Dinamo are o capacitate de 2.500 de persoane.
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, au anunțat duminică într-o conferință de presă la Ministerul de Interne faptul că meciurile de fotbal din România se vor disputa fără spectatori începând de azi.
"Știm că măsura va produce nemulțumiri, dar considerăm că sunt măsuri necesare pentru prevenire și sperăm că spectatorii și organizatorii vor înțelege", a transmis Raed Arafat. În același timp, începând de azi se interzic activitățile cu participarea unui număr mai mare de 1000 de oameni, până la 31 martie, dar se pot prelungi aceste măsuri. Pentru activitățile cu număr mai mic de participanți, decizia este a autorităților locale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Veste importantă pentru CSM București! Adrian Vasile și Iulia Curea au semnat un nou contract
01/12/2022 LA 19:40
Handbal
Dinamo, victorie uriașă în Polonia, 28-26 cu Wisla Plock!
01/12/2022 LA 19:29