De MARIAN URSESCU
Cele două rivale joacă duminică, la Constanța, cu trofeul pe masă. Dinamo a trecut lejer de Minaur Baia Mare (33-23), iar Steaua a învins după prelungiri pe Dobrogea Sud Constanța (25-22)
Înainte de Final 4-ul Cupei României, Xavier Pascual, antrenorul campioanei Dinamo, declara că Minaur Baia Mare e echipa favorită la cucerirea trofeului! Argumentele ibericului erau legate de faptul că maramureșenii joacă finala EHF European Cup, a treia cupă europeană ca valoare, dar și pentru că Minaur a bătut Dinamo la Baia Mare.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
ACUM 5 ORE
Numai că la Constanța, în prima semifinală a Cupei României, a existat o singură echipă. ”Dulăii” au făcut legea pe teren și au pus capăt suspansului încă din prima repriză, 21-14.
În partea a doua, dinamoviștii au jucat cu frâna trasă, conservându-și forțele parcă pentru finala de duminică. Dinamo este deținătoarea trofeului și dacă va câștiga din nou Cupa României, ”alb-roșiii” vor reuși încă o dată eventul.

Steaua a avut nevoie de prelungiri!

O semifinală mult mai echilibrată a fost cea de-a doua, dintre Steaua și HC Dobrogea Sud Constanța. Bucureștenii au trecut dramatic de echipa gazdă, 25-22, după prelungiri.
În timpul regulamentar de joc a fost egal, 18-18. Elevii lui Ovidiu Mihăilă au condus la pauză cu 10-8, dar apoi au trebuit să tragă din greu pentru a reveni de la minus 3 pe tabelă. De altfel, roș-albaștrii au egalat în ultima secundă, dintr-o aruncare de la 7 metri transformată de Ciprian Șandru!
În prelungiri, Steaua a fost clar echipa mai bună, s-a desprins la patru goluri avantaj, 24-20 și a câștigat fără emoții. O nouă finală a Cupei României, în care Steaua va întâlni marea rivală, Dinamo, duminică, de la ora 18:00.
Steaua București și-a asigurat participarea în sezonul viitor în EHF European League, a doua competiție europeană ca valoare. Asta pentru că Dinamo e campioana României și va juca și finala Cupei României.
În Liga Zimbrilor mai e o etapă de disputat. Campioana se știe, dar sunt încă necunoscute echipele care vor urca pe podium. Constanța, Steaua, Minaur Baia Mare și Potaissa Turda se bat pentru a prinde locul 2 sau 3.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
IERI LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
IERI LA 15:44