Handbal

Dinamoviștii, furioși după ce au aflat decizia EHF: "Doar virusul ne-a putut elimina!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Dinamo

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
24/04/2020 la 14:30

Dinamo nu va mai juca barajul cu PSG pentru calificarea în sferturile Champions League. EHF a anunțat, vineri, într-uncomunicat oficial, că barajul dintre Dinamo și PSG pentru calificarea în sferturile Champions League a fost anulat.

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, vineri, că barajul pe care Dinamo trebuia să-l dispute cu Paris Saint-Germain pentru calificarea în sferturile de finală ale Champions League a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit tot sportul în loc odată cu izbucnirea primelor cazuri.

Suntem singura echipă din istoria handbalului care este eliminată din Champions League neînvinsă. Am fost învinși doar de virus. Așteptam acest meci ca pe aer, pentru mulți dintre noi era meciul carierei și nu știm dacă vreodată vom mai putea ajunge la un asemenea nivel. Suntem prea mici! Toate speranțele noastre merg către obținerea unui wild card pentru a merge din nou în Champions League și pentru a demonstra că putem să-i batem - Dan Savenco, căpitan Dinamo, pentru Eurosport
Handbal

Un fost handbalist al lui Dinamo, ridicat de DIICOT: e suspectat de trafic de droguri

ACUM O ZI

Turneului Final Four al Champions League la masculin a fost deja amânat pentru 28 şi 29 decembrie, la Koln, iar echipele calificate sunt FC Barcelona, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel şi Telekom Veszprém HC, care au ocupat primele două locuri în grupele A şi B. De partea cealaltă, la feminin, două echipe româneşti – SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti - ar trebui să joace în sfertuile CL pentru calificarea la Turneul Final Four al Champions League de la Budapesta.

Sferturile au fost amânate din iunie pentru septembrie, iar dacă nici atunci nu se vor putea disputa, în Final 4 vor merge direct echipele Metz Handball, Team Esbjerg, Györi Audi ETO KC, Brest Bretagne Handball.

Campionatul European feminin 2020

Toate meciurile din calificări rămase de jucat au fost anulate, iar pe baza clasamentului final al ediţiei din 2018 la turneul final s-au calificat echipele Franţa, Rusia, Olanda, România, Suedia, Ungaria, Muntenegru, Germania, Serbia, Spania, Slovenia, Polonia, Cehia şi Croaţia, plus gazdele Norvegia şi Danemarca. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 18 iunie.

Campionatul Mondial masculin 2021

Din păcate, România pierde şansa drumului de calificare la turneul final, pentru că toate meciurile de calificare europene au fost anulate. Astfel, din Europa, la turneul final al CM2021 se califică, pe baza clasamentului final al CE2020, echipele Slovenia, Germania, Portugalia, Suedia, Austria, Ungaria, Belarus, Islanda, Cehia, Franţa, alături de Spania, Croaţia şi Norvegia, medaliatele CE2020, plus Danemarca, în calitate de campioană mondială. Desfăşurarea Campionatelor Europene la nivel juvenil se află încă în discuţii pentru anul 2021, CE under 16 feminin din această vară a fost anulat.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Handbal

Încă trei lovituri pe piața transferurilor date de Dinamo. Alouini, Kuduz si Mamdouh au semnat!

23/05/2020 LA 10:39
Handbal

Dinamo, lovitură uriașă pe piața transferurilor! Valentin Ghionea revine în Ștefan cel Mare

22/05/2020 LA 12:25
Subiecte asemănătoare
HandbalDinamo Bucuresti
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Handbal

Cristina Neagu şi Asma Elghaoui, incluse în echipa ideală a Ligii Campionilor

ACUM O ORĂ

Ultimele videoclipuri

Handbal

#DORdeSPORT cu Ana Maria Tănăsie

00:08:09

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe