Dunărea Brăila a plecat la drum în acest sezon cu o adevărată legiune de brazilience, dar rezultatele au fost departe de așteptări. Clubul este doar la mijlocul clasamentului, iar între timp a schimbat și antrenorul, în locul lui Morten Soubak fiind readus Neven Hrupec.
Din vară, clubul va avea un lot schimbat în proporție de aproximativ 50%, având în vedere că a oficializat deja opt achiziții. Cel mai recent transfer a fost prezentat azi. Este vorba despre Leonida Gichevska, în vârstă de 23 de ani, care a jucat până în prezent la Vardar Skopje (2014-2018), Metalurg Skopje (2018-2019) şi Kumanovo (2019-2022). Ea a devenit între timp și componentă a echipei naționale și evoluează în general pe postul de centru.
Handbal
Minaur a ratat medaliile de bronz în EHF European League la aruncările de la 7 metri!
IERI LA 18:16

Dunărea Brăila a ajuns la opt achiziții

''Sunt foarte fericită şi încântată să joc la una dintre cele mai bune echipe româneşti şi europene, HC Dunărea Brăila. Staff-ul şi preşedintele fac o treabă foarte bună şi construiesc o echipă puternică pentru sezonul viitor. Sper ca împreună să câştigăm multe trofee europene şi româneşti. Abia aştept să joc pentru Dunărea. Hai Brăila'', a declarat Leonida Gichevska după semnarea contractului, pentru pagina oficială de Facebook a clubului.
Până în prezent, Dunărea Brăila le-a mai transferat pe interul stânga Alexandra Severin (Minaur), pivotul german Meike Schmelzer (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud) interul stânga nord-macedonean Marija Shteriova (Gloria Buzău), extrema dreapta croată Josipa Mamic (RK Lokomotiva Zagreb), pivotul angolez Liliana da Silva Venancio (Primeiro de Agosto), interul stânga brazilian Giulia Guarieiro (BM Granollers) şi interul dreapta sârb Jelena Lavko (Minaur Baia Mare).
Handbal
Dinamo face eventul! Finală extrem de palpitantă în fața Stelei
IERI LA 17:43
Handbal
Minaur ratează finala EHF European League. Va juca doar pentru locul 3
14/05/2022 LA 18:04