Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a anunţat transferul interului stânga brazilian Samara Da Silva Vieira, sâmbătă, pe pagina de Facebook a clubului. Samara (30 ani), care a venit în vară la Dunărea Brăila, a mai jucat în România la SCM Râmnicu Vâlcea, cu care a câştigat titlul în 2019 şi Supercupa României în 2018.
Samara Da Silva, fostă jucătoare la HSG Blomberg-Lippe (Germania), Uskudar BSK (Turcia) şi Krim Mercator Ljubljana (Slovenia), participă în aceste zile cu naţionala Braziliei la Campionatul Mondial din Spania.
Campionatul European
Danemarca, prima națională calificată în semifinale la Europeanul de handbal masculin
ACUM 18 ORE

Cristina Neagu își prelungește contractul cu CSM București

Ajunsă la 33 de ani, Cristina Neagu a luat decizia de a continua la CSM București. Cea mai bună handbalistă a României a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului care expiră în vara anului lui 2022. Fanatik anunță că sportiva va juca pentru "tigroaice" pentru încă două sezoane.
"Oficialii echipei vor să o țină pe handbalistă la echipă și după retragere, luând în calcul să îi ofere un post în cadrul clubului după ce își va încheia cariera", scrie sursa citată. Potrivit noii înțelegeri, interul stânga va avea un salariu de aproximativ 20.000 de euro pe lună. În prezent, Neagu încasează lunar 17,500 de euro. Handbalista joacă la CSM din 2017.
Handbal
EXCLUSIV. Rapid anunță alte transferuri spectaculoase! Clubul giuleștean vrea să câștige titlul
ACUM 21 ORE
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, voctorie mare în European League! Vâlcencele au trecut în deplasare de Chambray
22/01/2022 LA 20:23