Antrenorul de la CSM București, Adi Vasile nu renunță la visul său de a duce echipa într-o cele mai bune 4 formații de handbal feminin ale Europei. Asta chiar dacă între CSM București și Final 4 este deținătoarea trofeului Champions League, Gyor. Diferențele dintre cele două echipe sunt foarte vizibile și la modul în care au fost tratate jucătoarele în aceste vremuri foarte grele. Adi Vasile ne-a explicat, în EXCLUSIVITATE, despre ce este vorba.
Noi suntem în șomaj tehnic și încasăm niște sume foarte mici în raport cu ce contracte am semnat, iar fetele de la Gyor, adversarele noastre din sferturile Ligii au fost obligate de club să doneze 5% din salariul pe luna martie către un spital care tratează oamenii infectați. Noi, în plus, avem și întârzieri salariale de ceva timp încoace! Gyor face parte dintr-o societate mai așezată. Asta înseamnă să ai un plan bine pus la punct.
Antrenorul de la CSM București rămâne optimist și vrea să vadă o reacție de orgoliu din partea echipei în iunie, când a fost reprogramat duelul cu Gyor.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
ACUM 19 ORE
După o perioadă de suferința, sportul și arta vor fi foarte importante când ne vom relua activitatea. Nu mă tem că echipa va dispărea. CSM este un brand care a adus cinste României și a avut performanțe notabile. Ar fi o catastrofă sportivă!

#DORdeSPORT Interviu exclusiv cu Adrian Vasile, antrenorul lui CSM București

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
ACUM 20 ORE
Handbal
CSM București joacă a 8-a finală de Cupa României consecutivă!
IERI LA 09:50