Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, învinsă de Fuchse Berlin în EHF European League. "Dulăii", la prima înfrângere din sezon, după 14 victorii

Andrei Nicolae

Publicat 14/11/2023 la 23:20 GMT+2

Dinamo a fost învinsă în etapa a treia din grupele EHF European League de către Fuchse Berlin, principala contracandidată pentru primul loc din grupă, scor 33-30. Jucătorii lui Xavi Pascual au suferit prima înfrângere din acest sezon, după 14 victorii în toate competițiile.

Dinamo handbal, foto: facebook

Credit imagine: facebook

Echipa de handbal a celor de la Dinamo a pierdut în premieră în acest sezon, după ce a fost învinsă în EHF European League de Fuchse Berlin. "Dulăii" au fost învinși în cea de-a treia etapă a grupelor, într-un meci în care nemții au controlat în mare parte jocul, încheiat cu scorul de 33-30.
Prima repriză a fost extrem de echilibrată până în ultimele minute. Cele două echipe au mers cap la cap, iar Fuchse a avut un avantaj extrem de mic. Ultima parte a primei reprize i-a văzut pe cei de la Fuchse desprinzându-se, iar după 30 de minute tabela arăta 16-11.
Citește și:

Dinamo, la prima înfrângere din acest sezon. A pierdut derby-ul grupei cu Fuchse Berlin

"Vulpile" au continuat să controleze jocul pe fondul unei apărări foarte bune și și-au menținut în mod constant avantajul, ajungând chiar la o diferență de opt goluri la un moment dat. Dinamo a redus din diferență pe final, dar nu a putut reveni în meci și a fost învinsă în cele din urmă cu 33-30.
Astfel, jucătorii lui Xavi Pascual suferă prima înfrângere din EHF European League, după victoriile cu Izvidac și Chambery Savoie. De altfel, duelul dintre cele mai tari formații ale Grupei G a marcat și prima înfrângere a "dulărilor" din acest sezon, per total.
Dinamo a obținut 14 victorii din primele 14 meciuri în acest sezon, atât în campionat, cât și în competiția europeană, la care se adaugă meciurile din Supercupa României. Alb-roșii continuă aventura în EHF European League și așteaptă meciul pe care îl va disputa tot în fața lui Fuchse Berlin, însă de data aceasta la București, unde "dulăii" așteaptă o victorie.
Elevii lui Xavi Pascual au șanse mari la calificarea în grupele principale, însă dă lupta cu nemții pentru primul loc din această fază a grupelor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo