Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, succes absolut fabulos, după un meci dramatic în barajul pentru sferturile EHF European League

Maria Olteanu

Actualizat 26/03/2024 la 21:33 GMT+2

Echipa de handbal masculin Dinamo București a câștigat prima manșă din play-off-ul pentru sferturile EHF European League, scor 37-34, pe teren propriu, cu Silkeborg, la capătul unui meci absolut fabulos, cu multe răsturnări de situație și dramatism până la final.

Dinamo, victorie superbă în turul barajului pentru EHF European League

Echipa de handbal masculin Dinamo București a întâlnit în această seară, pe teren propriu, formația Silkeborg, în turul play-off-ului pentru sferturile EHF European League, în poate cel mai important meci al clubului din șoseaua Ștefan cel Mare în cupele europene.
Cu un parcurs foarte bun până în acest punct, bucureștenii au jucat din nou foarte bine și au făcut un pas mare spre sferturile competiției, după un succes extrem de important în fața propriilor fani, scor 37-34.
În fața a peste 2.500 de suporetri, Dinamo a făcut un meci mare, chiar dacă a avut un început dificil de joc.
În primele 25 de minute din prima repriză, oaspeții au fost la timona jocului și au dictat ritmul pe terenul lui Dinamo, care a început destul de slab. Condusă cu două goluri, formația noastră a revenit însă în meci și a întors soarta acestei partide.
După câteva minute complicate, Dinamo a revenit superb, cu o serie foarte bună și un parțial de 7-1 în doar 6 minute.
Citește și:

Dinamo, victorie superbă în turul play-off-ului pentru sferturile EHF European League

După o revenirea absolut magică, finalul primei reprize a fost perfect pentru Dinamo, în fața unor fani care au creat o atmosferă electrizantă.
picture

Atmosferă la Dinamo - Silkeborg, Sursă: "Imagini amator"

Pivotul alb-roșilor, Miklos Rosta, a jucat impecabil și a marcat consecutiv pe finalul primei părți, stabilind scorul pauzei, 18-16.
În startul reprizei a doua, Dinamo s-a distanțat la 4 goluri, 20-16. După 10 minute de la startul reprizei a doua, trupa lui Xavi Pascual a început să marcheze din orice poziție și să își consolideze tot mai mult succesul din prima manșă. Portarul dinamovist Cupara a dat gol din poartă în poartă, după ce a avut o evoluție excelentă și între buturi.
Dinamo s-a dus chiar la 8 goluri diferență, dar Silkeborg a revenit la -4 aproape de final.
Ultimele secvențe din meciul de la București au fost de-a dreptul dramatice, cu oaspeții forțând o revenire în meci, deși au fost conduși și cu 8 goluri.
Meciul s-a terminat până la urmă 37-34, iar Dinamo ia o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile competiției.
Manșa retur dintre Dinamo și Slikeborg va avea loc pe 4 aprilie, de la ora 19:45, în deplasare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo