CSM București a primit o grea lovitură înaintea debutului în Liga Campionilor, ediția 2021/22, după ce Martine Smeets a suferit o accidentare gravă cu câteva zile înaintea partidei cu Team Esbjerg (21-22). Campioana României a rămas însă fără extremă stânga, în condițiile în care și Siraba Dembele este indisponibilă pe o perioadă mai lungă.
Pe acest post, CSM București o mai avea doar pe Diana Fînaru, însă o jucătoare încă destul de "crudă" pentru bătălii importante, precum a fost și întâlnirea din Danemarca.
Handbal
Ce ar schimba Viorel Mazilu dacă ar avea puterea la handbal: "Aș arde tot și aș construi de la zero"
ACUM O ZI
La meciul cu Esbjerg, antrenorul Adrian Vasile a fost nevoită să improvizeze cu jucătoare de la 9 metri, cu Arntzen și Omoregie, dar niciuna din cele două handbaliste nu s-au simțit în largul lor pentru acest post.

CSM București ar fi trebuit să plătească 26.000 de euro pentru o jucătoare străină doar taxa de legitimare la FRH

Evident, o altfel de situație cu improvizații nu putea continua, astfel că CSM București a căutat soluții pentru a acoperi postul înaintea următoarelor bătălii.
Din afara țării a fost greu să mai aducă o jucătoare în această perioadă. În primul rând, CSM ar fi trebuit să plătească " dezlegarea" pentru sportivă la clubul de la care ar fi transferat. Pe lângă o anumită sumă de transfer, ar mai fi trebuit să achite taxa internațională (2.700 de euro) plus încă 26.000 de euro taxe la Federația Română de Handbal! Acesta era suma pe care ar fi trebuit să o plătească pentru legitimarea unei jucătoare străine, având în vedere că mai are alte 13 sportive de altă naționalitate în lot. În plus, transferul ar fi fost realizat după începerea sezonului.
Astfel, singura variantă viabilă pentru CSM a rămas să caute o soluție pe plan intern. Gloria Bistrița nu i-a dat drumul Nicoletei Dincă, dar HC Zalău a acceptat să-i ofere șansa Alexandrei Dindiligan să joace în Liga Campionilor. Din informațiile Eurosport România, campioana României va plătit în jur de 23.000 de euro pentru acest transfer.
Extrema stângă în vârstă de 24 de ani a debutat între timp și la echipa națională, iar în această perioadă se află într-o formă sportivă foarte bună, fiind principala marcatoare la echipa lui Gheorghe Tadici. În ultima etapă, ea a marcat 8 goluri în partida HC Zalău – CSM Slatina (24-20).
Alexandra Dindiligan ajunge azi în București și va debuta probabil la noua ei echipă direct în Liga Campionilor, într-o partidă cu Rostov Don, programată sâmbătă, de la ora 17:00, în București.
Handbal
Neagu, Broch și Amorim, nominalizate pentru echipa ideală a Ligii Campionilor
ACUM O ZI
Handbal
Ce a declarat Adrian Vasile despre lupta la titlu dintre CSM București și Rapid
IERI LA 14:09