Articol scris de Marian Ursescu
Nantes a fost sezonul trecut cel mai bun marcator al echipei în Liga Campionilor, cu 78 de reușite. Interul stânga a fost al doilea marcator în toate competițiile, cu 159 de goluri. Nantes a marcat 72 de goluri în Liga Națională și alte 9 în Cupa României.
Pe postul de inter stânga, Dinamo l-a adus pe egipteanul Ali Zein de la Barcelona, jucător care a câștigat Liga Campionilor cu gruparea blaugrana. Tot pe același post mai joacă Dan Racoțea, și Robert Militaru.
Handbal
Dinamo și Steaua sunt neînvinse în amicale. Toate rezultatele meciurilor de pregătire
ACUM 6 ORE

Șapte veniri la Dinamo

Campioana României a perfectat pentru sezonul viitor nu mai puțin de șapte transferuri. Vor îmbrăca tricoul ”alb-roșu” Alexandru Bucătaru (portar, venit de la CSM București), Ali Zein (inter stânga, Barcelona), Joao Pedro Silva (centru, Puente Genil), Lazar Kucic (centru, Benfica Lisabona), Stanislav Kašpárek (inter dreapta, Meshkov Brest), Andrii Akimenko (extremă dreapta, Azoty-Puławy) și Viachaslau Bokhan (pivot, Motor Zaporozhie).
Ultimul mai are contract cu campioana Ucrainei și trebuie să primească acordul din partea clubului de a părăsi gruparea galben-albastră.

Plecări sigure și pe lista de așteptare

La capitolul plecări, Dinamo nu se va mai baza pe portarul Andrei Lazăr, care a semnat cu Poli Timișoara și pe extrema dreapta Răzvan Gavriloaia, care va juca la CSU Suceava. Aflați la final de contract, egipteanul Ahmed Khairy, tunisianul Amine Bannour, și iranianul Alireza Mousavi vor pleca și ei din Ștefan cel Mare, nemaintrând în vederile echipei. Khairy este aproape de un acord cu CS HC Buzău, Bannour va pleca la un club din străinătate, iar Alireza Mousavi se află în tratative avansate cu Steaua București.
Deși mai are contract cu campioana României, Christian Dissinger, campion european cu Germania în 2016, nu mai este dorit. Randamentul interului stânga a fost sub așteptări și i s-a pus în vedere să-și găsească echipă pentru că altel nu va prinde lotul.

Pregătiți de Liga Campionilor

Dinamo București va juca al doilea sezon consecutiv în grupele principale ale Ligii Campionilor. Campioana României și-a aflat recent adversarele. Va juca în grupa A alături de Paris Saint Germain, Magdeburg, GOG Gudme, FC Porto, Telekom Veszprem, Wisla Plock și PPD Zagreb. Primele partide se vor disputa pe 14 septembrie.
Handbal
Rapid se impune la "Cupa Craiovei", CSM București amical-secret cu Gloria Buzău!
IERI LA 11:11
Handbal
"Ziua neagră a handbalului românesc!" Măsurile luate în Consiliul de Administrație al FRH
03/08/2022 LA 08:50