de Marian Ursescu
CSM București a găsit centru pentru sezonul viitor! Grace Zaadi, campioana olimpică, mondialăși europeană cu naționala Franței este foarte aproape de a semna cu vicecampioana României.
Zaadi vine însă pe un salariu astronomic! Va câștiga aproape cât Cristina Neagu. Handbalista de 28 de ani va primi 18.000 de euro lunar, adică 216.000 de euro/anual. Este al doilea cel mai mare salariu de la CSM București după Cristina Neagu, interul stânga care a prelungit cu CSM București pentru 20.000 de euro pe lună!
Handbal
S-au afișat urnele în Champions League. Unde au fost trimise cele trei echipe din România?
ACUM 19 ORE

Tripletă franceză la CSM București!

Grace Zaadi a jucat ultimele două sezoane la Rostov Don, în Rusia. Dupăînceperea războiului, a părăsit echipa rusăși a semnat pentru șase luni cu Metz, campioana Franței la care mai jucase și între 2013 și 2020.
CSM București a ofertat-o pe Zaadi chiar după plecarea de la Rostov, dar oficialii nu au ajuns la un acord cu impresarul jucătoarei, ungurul Matyas Farkas.
De-a lungul timpului, CSM București a adus mai multe jucătoare franceze, componente ale naționalei ”cocoșului galic”. Au trecut pe la București Gnosiane Niombla, Camille Ayglon-Saurina și Siraba Dembele. Dembele mai are un an de contract cu CSM și va rămâne la echipă.
Tot în această vară, va mai veni interul stânga, Kalidiatou Niakate (27 de ani), care e și ea campioană olimpică, mondialăși europeană. Cu venirea centrului Grace Zaadi, CSM se va baza pe o tripletă franceză: Zaadi-Dembele-Niakate.

Transferul va fi anunțat după Final Four-ul Ligii Campionilor

Cu Grace Zaadi înțelegerea a fost parafată, dar cele două părți au ajuns la concluzia să anunțe transferul după terminarea sezonului. În acest week-end, la Budapesta, va avea loc Final Four-ul Ligii Campionilor, acolo unde și Metz, echipa la care Zaadi evoluează, este angrenată.
Metz va întâlni sâmbătă, Vipers Kristiansand, campioana Europei en-titre. În prima semifinală vor juca Gyor și Team Esbjerg.
Handbal
România U20 la handbal feminin a învins Mexic la Campionatul Mondial. Dezamăgirea este însă mare
IERI LA 16:28
Handbal
CSM București a primit wild-card în Liga Campionilor!
27/06/2022 LA 10:09