”Nici nu știu ce să zic... suntem dezamăgiți cu toții pentru că nu ne așteptam la așa ceva. Meritam să ne calificăm, dar ce mai putem face acum? Trebuie să ținem capul sus pentru că am fost eliminați dintr-o competiție în care n-am pierdut niciun meci în acest sezon. Rămânem cu satisfacția că noi ca sportivi ne-am făcut datoria și am reprezentat onorabil România. Din păcate asta este situația acum și trebuie să o acceptăm”, a afirmat Savenco pentru Eurosport.
”Eu sper să nu aibă legătură cu faptul că suntem din România. Cred că sunt alte interese care pe mine mă depășesc, nu pot să le înțeleg. Ne uităm și vedem că vor fi prezente echipe pe care le-am învins, echipe care anul trecut au pierdut 11 partide. Chiar nu-mi dau seama despre ce este vorba. Afectează și imaginea sportului românesc. Dar ne amintește care este locul nostru. Noi nu avem loc la masa lor”, a adăugat.
”Este un moment în care nu poți spune prea multe. Eram cu toții pregătiți să jucăm în Champions League. Clubul a făcut eforturi pentru a aduce jucători de valoare ca să facem față în această competiție. Acum nu putem să mai facem nimic. Vom juca în Europa League și ne vom concentra pe asta”, a încheiat dinamovistul.
Handbal
Rapid a făcut un nou transfer de marcă! Estavana Polman a semnat cu echipa din Giulești
ACUM 16 ORE

Dinamo, fără wild-card pentru Champions League

După ce Federația Europeană de Handbal a hotărât ca Paris Saint-Germain să meargă automat mai departe în ediția din acest an a Champions League, se bănuia că Dinamo va fi recompensată cu un wild card pentru ediția viitoare, însă nu a fost cazul. Echipele calificate deja în Champions League: PGE VIVE Kielce, PPD Zagreb, Aalborg, FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, THW Kiel, Flensburg-Handewitt, Telekom Veszprem, Vardar Skopje și FC Porto.
Pentru celelalte șase locuri, 14 echipe erau candidate pentru a primit wild-card de la EHF, printre care și Dinamo. Iată cele șase cluburi alese: Nantes (Franța). Elverum (Norvegia), Meșkov Brest (Belarus), Celje Lasko (Slovenia), Pick Szeged (Ungaria) și Motor Zaporojie (Ucraina). Drept urmare, Dinamo va juca sezonul viitor direct în grupele Europa Handball League.
La handbal feminin, situația este mai fericită pentru România. CSM București a primit invitația prin care va putea juca în grupele Champions League. Iată celelalte formații care au mai fost invitate: Podravka Koprivnica (Croația), Metz (Franța), BBM Bietigheim (Germania), CSKA Moscova (Rusia) și Krim Ljubljana (Slovenia).
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Handbal
Dinamo a făcut scor cu Potaissa Turda! 43 de goluri marcate de alb-roșii!
27/11/2022 LA 15:42
Handbal
Liga Florilor a trimis cele mai multe jucătoare la Euro 2022: 31 de ”straniere” și 18 românce!
26/11/2022 LA 16:18